Comodo Scan opsluiten van Laptop

Comodo ontwikkelt een verscheidenheid van beveiligingstoepassingen voor Windows, waaronder antivirus, anti-malware en firewallproducten en suites van programma's die zijn uitgebracht onder een enkele titel, zoals Comodo Internet Security. Terwijl de scannen faciliteiten in van van Comodo antivirus dienst en anti-malware toepassingen een significante hoeveelheid CPU-tijd en geheugen, duren kunnen als een bepaalde scan opwaarts naar de computer volledig is vergrendeling, wijst dit op een ernstiger probleem.

Systeembronnen

Een veiligheid of systeem onderhoud scannen wordt meestal gebruikt om een aanzienlijke hoeveelheid processortijd en ruimte in het geheugen van uw computer. Als u van een oudere gebruikmaakt, minder krachtige computer, is het mogelijk dat het systeem hoeft niet de middelen voor het uitvoeren van een scan met een Comodo product. U kunt controleren de processorbelasting en RAM beschikbaar in de Manager van de taak van het van de computer. Als alternatief kunt u systeembronnen vrijmaken door afsluiten van elke onnodige achtergrondprocessen en hulpprogramma's terwijl de scan wordt uitgevoerd. Dit kan ook worden gedaan via de Manager van de taak.

Comodo-toepassingsfout

U kan ook een probleem met de Comodo software zelf. Verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren de software Comodo, en dan het bijwerken van de software naar de meest recente versie zorgt voor eventuele ontbrekende of beschadigde programmabestanden worden vervangen, de allerlaatste bug fixes zijn toegepast en verbetert de compatibiliteit met andere softwaretoepassingen. Programma's kunnen worden verwijderd via het Configuratiescherm van de computer. Updates voor Comodo software is beschikbaar voor gratis via comodo.com.

Veiligheidsprobleem

Een virus of een ander stuk van kwaadaardige software kan ook voorkomen dat een Comodo scan voltooien. Probeer de lancering van uw computer in de veilige modus om het aantal third-party applicaties met Windows te beperken en laat het programma van de Comodo voltooien van de scan, die de bedreiging van de veiligheid was niet het programma uitgevoerd in de eerste plaats kon verwijderen. U kunt ook proberen een lichtgewicht voort-vraag scanner die problemen zonder zich te mengen met uw Comodo software, zoals Spybot Search And Destroy of BitDefender Free Edition kunt vinden.

Systematiek weergeven

Als Comodo scans hebben in het verleden is voltooid, voert u het hulpprogramma Systeemherstel beschikbaar in het deelvenster beheer met behulp van het meest recente herstelpunt. Systeemherstel teruggedraaid Windows naar een eerder punt in tijd, ongedaan maken laatste hardware en softwareveranderingen die worden zich te met Comodo mengen kunnen. Het proces van System Restore interfereert niet met gebruikersgegevens, documenten en inhoud--alleen systeembestanden.