Commentaar functie toevoegen aan webpagina 's

Met de functie commentaar op websites, kunnen bezoekers delen feedback over producten of diensten. Als u zelf een website, moet u de commentaar-functie, waarmee gebruikers kunnen commentaar achterlaten op uw webpagina's of deelnemen aan discussies met andere gebruikers toevoegen. Het is van essentieel belang als u wilt dat uw product of dienst te worden gezien en gehoord in de online wereld zodat bezoekers om opmerkingen te maken. Met behulp van een eenvoudige Java scriptcode, kunt u gemakkelijk de commentaar-functie inschakelen op uw website.

Instructies

1

Log in om uw Web het ontvangen rekening. Klik op "File Manager" toegang tot uw webmap. Dubbelklik op de specifieke webpagina waarin u willen zou toevoegen het opmerkingsvak en open de pagina in een webeditor.

2

Typ deze Java scriptcode < div class = "js-kit-reacties" achteruit = "yes" paginate = "10" >< / div >< script src = "& lt; / script" rel = "nofollow" target = "_blank" > http://js-kit.com/comments.js&quot;>&lt;/script>-op het gebied van de webpagina waar u de functie opmerkingen dat wilt wilt weergeven.

3

Klik op de knop 'Opslaan' op het Web-bestand op te slaan van de commentaar-code. Ga terug naar uw "File Manager" en ga naar de webpagina waarin u de Java scriptcode om te bekijken met de optie Opmerking geplaatst.

4

Typ de eerste opmerking in het opmerkingsvak uw administratieve rechten op deze functie.

5

Herhaal stappen 2-4 voor een andere Web-pagina die u zou willen toevoegen de optie Opmerking.