Codes van de plug-in voor WordPress

Codes van de plug-in voor WordPress


Een eerste installatie van WordPress maakt u een site die, terwijl volledig functioneel, niet helemaal past bij uw behoeften. Een gebrek aan aanpassingsfuncties maakt het moeilijk om te veranderen van de look, feel en gedrag van de standaard WordPress layout, resulterend in een "ingeblikte" site die onaantrekkelijk en amateuristisch lijkt. Invoering van plug-in codes – vooraf gedefinieerde of aangepaste – is een manier om een professioneel tintje geven en de flexibiliteit te vergroten. Een breed scala van opties van de plug-in maakt het mogelijk voor u aan te passen van een WordPress site voor stelletje meeste nood.

De feiten

WordPress plug-in codes variëren van korte functie-instructies tot volwaardige programma's. Alle gebruik van de PHP scripting taal en elke code verandert WordPress tot op zekere – achter de schermen of omhoog voorzijde – door het toevoegen, verwijderen of wijzigen van functies en/of Siteacties. Bijvoorbeeld, plug-in codes kunnen toevoegen of verwijderen van structuren zoals widgets, sociale media en commentaar dozen, alsmede acties uitvoeren die de positie van sidebars, wijzigen, kunt u voor het verzenden van e-mail via je Admin Panel en Search Engine Optimization functies – ook wel SEO-genoemd naar uw site toe te voegen.

Typen

WordPress plug-in codes kunnen standaard vooraf gedefinieerde of aangepaste codes. WordPress bevat twee standaard plug-in codes wilt activeren nadat de installatie van de site voltooid is. Als een service biedt de site ook een lijst van gratis, vooraf plug-in codes u kunt zoeken, downloaden en installeren vanaf binnen de Plugin Code Repository in de Admin Panel op uw WordPress site. Tot slot, als u bekend met PHP programmeren bent, kunt u uw eigen WordPress plug-in codes schrijven.

Installatie

Voordat u een WordPress plug-in code gebruiken kunt, moet u downloaden, installeren en activeren. Terwijl de meeste plug-ins komen met een "readme"-bestand waarin de installatie-instructies, volgt elk dezelfde algemene procedure. Het installeren Plugins sectie van het adminpaneel biedt een "one-stop-shop" voor plug-ins met behulp van een ingebouwde installateur. Klik op de link "zoeken" om te zoeken op beschrijving, de auteur of de naam van een tag-plug-ins. Krijg belangrijke informatie over de invoegtoepassing – met inbegrip van informatie over compatibiliteit – door te klikken op de link voor de WordPress.org Plugin Page. Afhankelijk van wat u ontdekken, te annuleren of kiezen om de invoegtoepassing te installeren. een plug-in activeren na de installatie door te klikken op "Activeer Plugin". Het enige verschil met een plug-in die u uit de bibliotheek hebt gevonden of een externe bron is dat u eerst de invoegtoepassing – meestal in een .zip-bestand – de "upload" link op de pagina installeren Plugins moet uploaden.

Validatie

Met uitzondering van de twee standaard codes, alle WordPress plug-ins, of van de Plugin Code Repository of een externe website, afkomstig zijn van onafhankelijke, vrijwilliger PHP programmeurs. De Plugin Code Repository, die vanaf de datum van publicatie over 17.000 gratis plug-ins bezit, is gewoon een hosting gebied voor programmeurs in de WordPress Gemeenschap. Programmeurs schrijven en testen van plug-in code en de code aan WordPress verzenden. Als het voldoet aan WordPress codeerrichtlijnen, wordt de plug-in onderdeel van de Code Repository. Echter valideren niet de site code voordat het wordt gepubliceerd in de repository. In feite, kreet het aansprakelijk voor plug-in prestaties door te verklaren ze zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de auteur en de gebruiker, en zijn meestal een work in progress.