Chrome Mac formaatwijzigingen lettertype tijdens het laden

Chrome Mac formaatwijzigingen lettertype tijdens het laden


Google's Chrome-browser kunt u aanpassen tekstcodering zodat u pagina's in de gewenste lettertypen en talen bekijken kunt. Bovendien kunt u de grootte van de tekst met de muisgebaren en kortere weg op een Mac. Nochtans, kunnen deze aanpasbare instellingen onvoorspelbare tekst displays veroorzaken wanneer een webpagina wordt geladen, als u de verkeerde coderingsinstellingen of als u per ongeluk de Page Zoom-functie geactiveerd.

Instructies

Uitschakelen van de Trackpad Zoom

1

Ga naar een webpagina in Google Chrome. Een snuifje-aan-gezoem penbeweging gebruiken op uw Mac-trackpad. Deze procedure activeert de Zoom-functie op uw browser van het chroom, die goed zijn voor de onbedoelde tekst vergroten/verkleinen als u een pagina met uw trackpad te verkennen.

2

Start van de voorkeur van het systeem en selecteer "Trackpad."

3

Ga naar het tabblad "Scroll & Zoom" en verwijder het vinkje "In- of uitzoomen."

4

Sluit het venster van de voorkeur van het systeem.

Auto-Detect codering

5

Start Chrome en klik op het menupictogram van Chrome, dat lijkt op drie horizontale lijnen op de werkbalk van uw browser.

6

Beweeg over "Extra" en "Encodering."

7

Selecteer "Automatisch detecteren" aan de bovenkant van de lijst. Met deze instelling kunt Chrome de beste mogelijke codering voor de webpagina die u probeert te laden te kiezen. De "Automatisch detecteren" functie overschrijft uw regionale tekstcodering en voorkomt dat tekst-grootte verschillen terwijl u vreemde talen bekijkt.

Lettertype-instellingen aanpassen

8

Klik op het Chrome-menu-pictogram en kies 'instellingen.

9

Selecteer 'Toon geavanceerde instellingen'.

10

Blader naar de "Web Content" sectie en kies uw gewenste tekengrootte, zoals "Klein", "Medium" of "Groot."

11

Klik op "Customize lettertypen" om te fine-tunen van uw Chrome tekst maten.

12

De "Standaard lettertype" schuifregelaar naar links of naar rechts om uw ideale lettertype grootte te controleren. Chrome probeert te consequent weblettertypen aan uw voorkeur aanpassen.

Tips & waarschuwingen

  • Het uitschakelen van de "Zoom in- of uitzoomen" gebaar in Systeemvoorkeuren schakelt uit het gebaar van de snuifje op een systeemniveau, voorkomen dat u met behulp van dit gebaar in alle toepassingen.