Cheats voor Roller Coaster Tycoon Deluxe voor meer geld

Cheats voor Roller Coaster Tycoon Deluxe voor meer geld


"Roller Coaster Tycoon Deluxe" stelt spelers in staat te bouwen en creëren hun eigen themaparken. In het hart van dit spel, is de mogelijkheid om het ontwerpen van uw eigen achtbaan die kan buigen en verdraaien op een manier die de speler voorziet. Om te, maken sommige van de gekker achtbanen, krijgt meer geld te besteden hebben u verder in het creatieve proces. Hier zijn sommige snelkoppelingen naar verdienen wat extra geld in dit spel.

Betere Shuttleloop

Hierdoor zal een speler meer geld verdienen op de lange termijn. Het is meer van een kortere weg dan een bedrieger. Eerst, klik op "Bouwnijverheid." Verwijder alles tot het einde van de eerste lus en een vlak stuk maken. Vervolgens voegt u een sectie op-ride foto. Zorg ervoor dat u deze sectie en in een andere lus te gaan. Neem contact op met de hoogste hoek en klik op de korte draai aan de bovenkant. Bouw van ongeveer vier tot zes van deze, de lancering snelheid instellen op 50 tot en met 58 mph. gedaan rechts, dit zal de speler maken ongeveer $2000 in een uur en kosten ze weinig om te bouwen.

Verhoging Park Rating

Ten eerste, de speler zal nood voor troep hun onderzoek wil achtbanen totdat ze een staal ontvangen of omgekeerde achtbaan. Bouwen vanaf daar een heleboel macht gelanceerd modus achtbanen net als de Shuttleloop. Gedaan rechts, kan dit het per aantal bezoekers en het park rating waardoor geld zal verhogen. Vervolgens houden met de toename in geld en gebruik het op al de reclamecampagnes, opbouwen van nog meer rijkdom.

Gemakkelijk geld

Wacht totdat uw duurder ritten vol met gasten is. Beweeg over het en sluit het. De speler zal verzamelen al het geld dat de renners betaald om het te gebruiken en kunnen blijven herhalen dit proces zonder te wachten op de renners te gebeuren.