Cassette Tapes te kopiëren naar een Computer

Cassette Tapes te kopiëren naar een Computer


Vóór de overstap naar digitale audio, werden cassettebandjes gebruikt als de belangrijkste methode van muziek en audio distributie. Hoewel het duurt een beetje extra werk uw cassette-gebaseerde audio omzetten in digitale muziekbestanden, kan het worden gedaan met enkele basisgegevens over hardware, sommige gratis Internet gebaseerde software en een beetje geduld.

Sluit uw Cassette-speler

Cassette Tapes te kopiëren naar een Computer


De eerste stap in het kopiëren van de inhoud van uw cassette speler naar uw computer is de cassette speler verbinden met uw computer. Draagbare cassette-spelers (zoals een Sony Walkman) werken het beste, maar elke speler met een hoofdtelefoonhefboom zal doen. Sluit vervolgens in de microfoon of de line-in-aansluiting van de computer een tweepuntige 35mm audio kabel (zoals hier afgebeeld) uit de cassettespeler hoofdtelefoonaansluiting.

Download en bereiden van Audacity

Hoewel uw verbinding is nu vastgesteld, moet u nu de audio uit de cassette te kopiëren naar de harde schijf. Om dit te doen, moet u beroep doen op de hulp van een gratis programma genaamd Audacity (zie link in verwijzingen). Zodra gedownload, open Audacity en vinden het invoermenu. Selecteer 'Line-In' en kies vervolgens uw microfoon of andere line-in van de lijst. De verbinding testen door op uw cassette-speler "Play" te drukken. Als de middelste balk van geluid wordt gestart met de bewegende nadat u druk op "Play", is de verbinding geslaagd.

Record

Terugspoelen of vooruitspoelen van de tape naar het gebied dat u wilt opnemen. Zodra u alle cued, druk op de rode "Record" knop in Audacity, en vervolgens de "Play" knop op uw cassette speler bent. U kunt luisteren naar de audio door inpluggen in de koptelefoon. Zodra het gedeelte van de cassette die u wilt opnemen is voltooid, kunt u houd "Stop" en vervolgens de opname te exporteren als WAV-bestand. Opmerking: Als u het bestand exporteren als MP3 wilt, moet u een LAME encoder (Zie de koppeling in bronnen).