Cartoonizer toevoegen aan een Site Friendster

Friendster heeft vele toepassingen, widgets en tweaks om te gebruiken bij het maken van een Friendster site uniek en interessant. Cartoonizer is één dergelijke toepassing. Het laat je fotograferen van Friendster albums of vanaf een harde schijf en zet ze in de fascinerende tekenfilms. Cartoonizer is beschikbaar voor toevoeging aan een Friendster profiel uit de Friendster-bibliotheek van toepassingen, wat betekent compatibiliteit met Friendster gegarandeerde.

Instructies

1

Log in op uw Friendster site.

2

Klik op de link "Apps aan uw profiel toevoegen" aan de rechterkant van de pagina. Ook kunt u de link van de toepassingen van de "Explore" optie in de optiebalk op de bovenkant van de pagina.

3

Voer "Cartoonizer" in het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pagina en druk op de knop "Zoek Apps" om het Cartoonizer pictogram of de koppeling.

4

Druk op de "App toevoegen" knop onder het pictogram van de toepassing van de Cartoonizer Cartoonizer toevoegen aan uw Friendster site. De toepassing van de gateway pagina wordt weergegeven nadat u Cartoonizer hebt toegevoegd aan uw Friendster profiel.

Tips & waarschuwingen

  • Naast enkele foto tekenfilms kunt u stripverhalen met Cartoonizer.
  • Cartoonizer is volledig gratis en het werkt in zowel Facebook als MySpace.
  • Maak een account op de site van de BeFunky om toegang tot een gemakkelijk te volgen van de tutorial die je laat zien hoe je het meeste uit de toepassing van de Cartoonizer.