Bruiloft Arrangement Games

Bruiloft Arrangement Games


Online video games waren zodra recreatieve activiteiten voornamelijk door mannen gedomineerd. Echter, vanaf 2011, er zijn een aantal leuke, spannende, interactieve video games die gaan van een aantal vrouwelijke belangen. Een populaire versie van online video entertainment zijn bruiloft regeling games. Deze spellen bevatten wedding dress-up spelletjes en bruiloft regeling spellen van uiteenlopende thema's; Sommige zijn zelfs geïnspireerd door de populaire films. Spelers opmaakaspecten verschillende elke bruiloft, met inbegrip van de personages optredens.

Twilight bruiloft Makeover

De Twilight bruiloft Makeover is een leuke bruiloft regeling spel perfect voor fans van de film "Twilight". In dit spel van de regeling huwelijk helpen spelers Bella bij het selecteren van een gepersonaliseerde look voor haar trouwdag. Circulaire pictogrammen aan de linkerkant van het scherm bieden de gebruiker met keuzes over hoe ze willen kleden Bella. Van de kleur van haar ogen aan het soort kapsel die ze draagt, beslist u haar bruiloft dag kijken. Als je de juiste trouwjurk en bruiloft accessoires van Bella vinden, speelt donkere, mysterieuze muziek op de achtergrond, waardoor dit spel nog meer zoals de echte film. Zodra u de ideale uiterlijk voor de bruid te maken, vraagt Bella en Edward herenigen en hij haar met hem te trouwen.

Bruid aankleden

De bruid Dress Up-spel van het huwelijk-regeling combineert snijkant bruids toebehoren met een punk rock-gevoel. De bruid begint helemaal kaal en het is aan jou te geven haar de juiste haarkleur, kapsel en kleding voor een perfecte niet-traditionele huwelijksdag. Pruiken van verschillende kleuren, evenals sieraden en schoenen, sieren de linkerkant van het scherm. Heldere en kleurrijke trouwjurken, evenals verschillende soorten bruidsboeketten, zitten de knoppen aan de rechterkant van het scherm. Als u de juiste kleding vindt, accessoires en oorbellen de bruid staat geduldig wachten op u in te vullen haar blik van de ideale bruiloft.

Bruiloft boeket

Deze interactieve bruiloft regeling spel bevat een prachtige stripfiguur die een mooie witte trouwjurk draagt. Aan het begin van het spel, spelers moeten het versieren van dit teken bruiloft boeket van kras. De knoppen aan de rechterkant van het scherm zijn keuzes die door aanpassen van de soorten bloemen die u wilt opnemen in haar boeket. Kun je haar een zeer eenvoudige boeket bestaande uit Bourgogne gerber madeliefjes of u kunt een verscheidenheid aan aanvullende witte en roze bloemen en boeket juwelen te geven haar een zeer extravagante en prachtige bruids boeket. Wanneer u klaar bent, klik je op de laatste knop en vuurwerk schieten uit op de achtergrond terwijl uw meesterwerk wordt weergegeven voor je.

Prachtige bloem bruiloft

De prachtige bloem bruiloft spel houdt van bloemen, maar omvat ook een bruid die hulp nodig heeft voor het kiezen van de kleding van haar bruiloft. Het spel begint met de stripfiguur in haar ondergoed; spelers moeten kleden haar van kop tot teen. Er zijn verschillende roze en witte knoppen aan de onderkant van het spel. Elke één van deze knoppen regelt een aantal kenmerken die de bruid op haar trouwdag dragen zal, met inbegrip van de kleur van haar haar, haar kapsel en de sieraden die zij dragen, evenals de kleur en soorten bloemen die ze in haar boeket omvat. Zodra u hebben de bruid gekleed zoals u dat wilt, drukt u op de laatste knop en de stripfiguur wordt getransporteerd naar de voorkant van een prachtig kasteel waar vlinders rond in de lucht dansen.