Bouwen van een Website met Bluehost

Bouwen van een Website met Bluehost


Wanneer u besluit om te bouwen van een website met Bluehost, zijn u voorzien van verschillende opties om uw website te starten. Bijvoorbeeld, heb je de pagina Wizard Site Builder, die kan worden vrij basic en simplistische. De Joomla add-on optie is complex. De professionele website ontwerpen kosten toeslagen. Met behulp van de ingebouwde in HTML-editor om uw website te ontwerpen, kunt u de simplistische, het complex en de dure voorkomen.

Instructies

1

Zorgen dat alle van de foto's die u wilt gebruiken op uw website op de harde schijf van uw computer zijn opgeslagen.

2

Meld u aan voor een Bluehost web hosting account. U kunt dit doen door te klikken op de "Sign Up Now" knop die is op de homepage van de site.

3

Inloggen op uw account Bluehost door te klikken op de knop "Control Panel Login" dat is aan de hoogste rechterkant van de Bluehost homepage.

4

Scroll naar beneden naar de sectie "Bestanden". Klik op de "File Manager" icoon.

5

Klik op de "Uploaden" knop. Klik op "Bladeren". U kunt nu bladeren van de harde schijf van uw computer om alle van de beelden die u wilt gebruiken op uw website te selecteren. Zodra u op het bestand van uw computer harde schijf klikt, zal het bestand automatisch beginnen te uploaden naar de Bluehost server.

6

Klik op de "terug naar / openbare HTML" link terug te keren naar het venster bestand manager.

7

Klik op de "Nieuw bestand" optie die zich op de werkbalk bestand manager bevindt. Voer een naam in voor uw pagina in het vak "Nieuwe bestandsnaam". Type "/ openbare HTML."

8

Klik op de "Home" pictogram dat onder de bestand manager-werkbalk bevindt zich. U ziet de pagina die is gemaakt in de vorige stap. Klik op de pagina om het te markeren. Klik op de "HTML Editor" optie op de werkbalk om te beginnen met het ontwerpen van de pagina. Om een afbeelding op uw pagina invoegt, klikt u op de optie van het beeld van de werkbalk HTML-Editor.