Bouwen van een Storefront met PHP MySQL

Bouwen van een Storefront met PHP MySQL


Webontwikkelaars gebruiken het MySQL-databasesysteem en de PHP server-side scripting taal vaak om commerciële websites te bouwen. Door het modelleren van de gegevens voor een winkel in MySQL, verbinden aan het in PHP en het bouwen van een Web-interface met behulp van HTML, kunnen ontwikkelaars effectief maken van een Internet winkel. De uiteindelijke toepassing omvat een reeks elementen werken in combinatie met elkaar, waardoor klanten kunnen kopen producten via de website.

Gegevens

De eerste fase in de bouw van een Web-winkel is normaal modelleren en opslaan van de gegevens. De gegevens voor een winkel bevat meestal productdetails, zoals itemnamen, afbeeldingen, beschrijvingen en prijzen. Als de site klanten toe om accounts te maken staat, kan de database ook de details van deze, met inbegrip van klantnamen, adressen en volgorde geschiedenissen opslaan. Site ontwikkelaars beginnen meestal dit stadium met het ontwerpen van de database met behulp van diagrammen; ze vervolgens implementeert u deze met behulp van SQL-instructies. Het resultaat van deze fase is een groep tabellen met kolommen vertegenwoordigen de gegevensitems in het systeem.

Connectiviteit

Zodra een development team een voltooide databasesysteem in MySQL heeft, ideaal moeten met sommige of alle van de initiële gegevens gevuld, ze vervolgens omgaan verbinding met de database. Dit is het proces van de website storefront verbinden met de database. PHP scripts kan dit, omgaan met functies van de standaard van de taal voor het verbinding maken met MySQL databases, alsmede opvragen, bijwerken en invoegen van nieuwe gegevens. De PHP-scripts voor een commerciële website overbruggen de kloof tussen de gegevens en de gebruikersinterface.

User Interface

De gebruikersinterface voor een webwinkel is meestal gebouwd in HTML. De PHP-scripts voor een site verbinding met de database en ophalen van de gegevens op te slaan--productgegevens, bijvoorbeeld. PHP bouwt deze gegevens vervolgens in de structuren van de HTML naar de webbrowser van de klant te sturen. Bijvoorbeeld wanneer de gebruiker op een koppeling naar een pagina over een bepaald product, veroorzaakt dit een PHP-script wilt uitvoeren op de server. Het PHP script verbonden met de database en het een query voor de details van het product; vervolgens structuren het van de resultaten in HTML, dat moet worden teruggestuurd naar de browser van de gebruiker om te bekijken en eventueel het maken van een aankoop.

Transacties

Web storefronts uitvoeren aankopen van de klant. Veel ontwikkelaars kiezen voor het gebruik van bestaande codebronnen te doen dit, plaats van uitvoering van de gegevens zelf. Dit komt gedeeltelijk doordat de taak van de verwerking van een betaling via het Web een aantal ernstige beveiligingsproblemen presenteert. Als klanten zijn het invoeren van de gegevens van creditcards en andere financiële gegevens, is het essentieel dat deze veilig zijn behandeld. Web Financiën organisaties zoals PayPal bieden geautomatiseerde hulpmiddelen voor de verwerking van de betalingen van de winkel, die vele sites wilt implementeren.