Borduurwerk digitaliseren in Adobe Illustrator

Borduurwerk is de kunst van het gebruik van een borduur-machine om te naaien levendige patronen en beelden op doek. Dit wordt vaak gebruikt voor het decoreren van kleding, kussens, dekens en andere stof ambachten. U kunt Adobe Illustrator conceptualiseren digitale beelden op uw computer en transformeren ze in borduurwerk op doek. Dit wordt gedaan via een gespecialiseerde plugin of externe software ontworpen om te werken met Adobe Illustrator vector graphics.

Over Illustrator Vector Graphics

Adobe Illustrator is grafisch ontwerpsoftware die hulpmiddelen biedt voor het maken van vectorafbeeldingen op uw computer. Vectorafbeeldingen gebruiken geometrische vormen en lijnen op basis van wiskundige uitdrukkingen. In tegenstelling tot traditionele raster graphics die u van het Internet downloadt, biedt vectorafbeeldingen een scherpe, heldere beeld dat wanneer u opnieuw het formaat ervan niet verstoort. Vectorafbeeldingen zijn ook uitstekend voor afdrukken en andere toepassingen, zoals digitale borduurwerk patronen.

Illustrator en borduurwerk

Geautomatiseerde borduurmachines vereisen een patroon uit een vector afbeelding gemaakt. Hebt u een niet-vector afbeelding die u wilt omzetten in borduurwerk, moet u deze eerst converteren naar een vector afbeelding. Om dit te doen, de afbeelding importeren in Illustrator, maak een nieuwe zwevende laag boven de oorspronkelijke afbeelding en tekent de afbeelding om een nieuwe versie van de vector te maken. Zodra u een vector-versie van de afbeelding hebt, kunt u een borduurwerk plugin om te veranderen van de afbeelding in een borduurwerk patroon die een borduurwerk machine kunt gebruiken.

Illustrator borduurwerk Plugin

Borduurwerk i2 is plugin software die een vector afbeelding naar een borduurwerk patroon converteert. De plugin kunt u afzonderlijke vectorobjecten in Illustrator selecteren en toepassen van borduurwerk paden en vullingen, draaien van de shape in een steek. Borduurwerk i2 biedt steek effecten waarmee patronen, randeffecten, vele stijlen van borduurwerk vullingen en zelfs borduurwerk lettertypen die u op de vlieg plaatsen kunt. U zal zitten kundig voor zien naar de veranderingen aan uw vectorafbeelding in real-time als u de afbeelding in een borduurwerk patroon wijzigt.

Borduurwerk Software

Een andere optie voor het omzetten van digitale beelden in borduurwerk is om te kopen borduurwerk software die onafhankelijk van Adobe Illustrator werkt. Programma's zoals Embird, logica borduurwerk Trace of PE-ontwerp kunnen uw Adobe Illustrator vector afbeelding importeren en transformeren in een patroon dat kan worden gebruikt door een machine borduurwerk. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van de Illustrator-plugin, waarin u vectorobjecten selecteren en kies een type van steek of steek patroon voor elke shape. De prijs van deze softwarepakketten varieert, en sommige zijn ontworpen om alleen te werken met bepaalde merken van borduurmachines.