Bluetooth Dongle problemen

Een Bluetooth-dongle is een kleine draagbare stuk van hardware met een USB-aansluiting, die computers worden verbonden met externe Bluetooth-apparaten. Zodra het apparaat in de USB-poort van de computer wordt ingevoegd, kan er problemen met connectiviteit.

Windows detectie

Toegang tot het Configuratiescherm van Windows, en selecteer "Systeem" en vervolgens "Device Manager". Als de dongle juist is geplaatst, wordt het weergegeven in Apparaatbeheer. Als u niet de dongle vermeld ziet, koppelt u het apparaat van de computer los en het opnieuw kunt invoeren. Als de dongle nog steeds onopgemerkt is, haal het en de meegeleverde software te installeren.

Koppeling

Een extern gekoppelde apparaat is opgenomen in "Mijn Bluetooth locaties" zelfs wanneer het is buiten het bereik of uitgeschakeld. Het externe apparaat binnen bereik verplaatsen en bevestigen dat deze is ingeschakeld en in de detectiemodus.

BDA adres

Als u niet weet waar te vinden van het Bluetooth-apparaatadres (BDA), toegang tot het Configuratiescherm en klik op het tabblad 'Hardware'. De BDA is een 48-bits adres en wordt weergegeven in hexadecimale indeling, bijvoorbeeld: "00:D0:B7:03:2E:9F." De BDA is onveranderlijk door de gebruiker.