Biologische manieren ter bevordering van een evenement op Facebook

Biologische manieren ter bevordering van een evenement op Facebook


Hoewel Facebook gebruikers dat kunnen kopen advertenties ter bevordering van de gebeurtenissen, zou veel marketeers eens dat mond-tot-mond en biologische promotie zijn meer effectieve instrumenten. U kunt uw Facebook evenementen bevorderen door tagging van uw vrienden in de gebeurtenis poster afbeeldingen, het posten van het evenement info op uw muur en het werven van bezoekers van de evenementen ter bevordering van de gebeurtenis naar hun vrienden.

Tag je vrienden in een gebeurtenis-Poster

Een van de beste manieren om je vrienden aandacht op Facebook is door tagging hen in een foto. U kunt dit gebruiken om uw voordeel door het uploaden van een JPEG-afbeelding van een poster reclame van uw evenement. Label elke vriend of persoon die je denkt misschien wel interesse zou bijwonen van het evenement. Het merendeel van de mensen die getagd zal tenminste kijken aan de gebeurtenis poster en kan meer wilt weten vanaf daar.

Post over het evenement op uw muur

U moet gegevens over de gebeurtenis post op uw muur periodiek. Schrijf verschillende verschillende koppen te gebruiken voor het evenement. Niet overpost omdat mensen geïrriteerd worden kan dat u de gebeurtenis zijn overhyping. Detachering eenmaal om de paar dagen zou voldoende moeten zijn. Zorg ervoor dat de andere gebeurtenis planners hetzelfde doen op hun Facebook muren ook.

Bezoekers van de evenementen van de werven ter bevordering van het evenement

Een massa signaal aan allen die hebben opgemerkt zij zal deelnemen aan het evenement. Vraag hen om hun eigen vrienden uitnodigen voor het evenement. U zou iets als een stimulans bieden voor het uitnodigen van vrienden naar de show als een scherp geprijsde toelating. Moedigen de deelnemers te plaatsen van het evenement op hun muren of privé berichten verzenden naar vrienden hen persoonlijk uit te nodigen aan de gebeurtenis.

Details van de gebeurtenis van de post op andere sociale mediasites

U moet uw promotionele stroomlijnen over alle sociale mediaplatforms. Post een link naar Facebook event pagina op Myspace, Tumblr, Twitter, enz. Hierdoor kan uw blootstelling enorm toenemen. Veel mensen negeren event uitnodigingen op Facebook omdat ze zo veel. Ze kunnen waarschijnlijk meer kijken naar de evenementpagina als gezien via Twitter of Myspace.