Beschrijving van Swagbucks

Beschrijving van Swagbucks


Als u uw vrienden praten over Swagbucks hebt gehoord, kan je afvragen waar het om draait. Swagbucks ontstond als een manier voor mensen om te surfen op het Internet en andere on line taken via een website waar ze niet alleen krijgt deze taken voltooid, maar ze communiceren met anderen en krijgt punten bekend als een "swag bucks" voor de taken.

Over Swagbucks

Swagbucks geeft u de mogelijkheid om uw gewone taken op het Internet via haar website en verdien punten in de tussentijd. Het is gratis aan te melden en heeft een eenvoudige registratieproces. Na verificatie van uw e-mailadres, uw Swagbucks account aangemaakt worden en u zult beloond worden met 30 swag bokken en instructies over hoe aan de slag verdienen meer swag dollar en redt hen later.

Hoe te verdienen Swagbucks

Om te verdienen swag bokken, u zal doen veel dingen die jij al op het Internet, maar jij hen via de website Swagbucks. Je verdient punten door het Web surfen, spelen, invoeren van opiniepeilingen, enquêtes nemen en voltooiing partner biedt. Het verzamelen van speciale swag codes is een andere manier je verdienen punten; deze codes zijn beschikbaar op willekeurige tijden en plaatsen tijdens de dag, meestal op hun blog, Twitter of Facebook pagina.

Swagbucks inwisselen

Swagbucks beschikt u over een breed scala aan manieren om te verlossen van uw swag dollar voor "virtueel geld" en prijzen. De winkel Swagbucks heeft koopwaar, zoals boeken, DVD's, gaming consoles, elektronica, kleding en accessoires, voor een bepaald aantal swag bokken. U kan ook cadeaubonnen voor populaire online detailhandelaars kopen of krijgen van een gift card van PayPal dat de overdracht van een vast bedrag aan uw PayPal-account. De definitieve manier om te verlossen van uw swag dollar is in te voeren in de sweepstakes bekend als "swagstakes" waar u meer punten, geld of prijzen kan winnen.

Volgens de regels

Swagbucks komt met vele voordelen en beloningen, maar er zijn regels die u moet volgen. Verzenden van e-mails van de verwijzing naar de mensen die je weet niet wordt beschouwd als spam en zal niet worden getolereerd. U mag geen post actieve codes op blogs, forums en sociale mediasites. Echter kan u adviseren over hoe de codes om jezelf te vinden. Met behulp van een programma waarmee automatisch zoekt u is strikt verboden en is het creëren van meerdere accounts voor dezelfde persoon vraagt mensen voor actieve codes.