Belkin ergonomisch toetsenbord werkt niet in DOS

Belkin ontworpen zijn lijn van ergonomische toetsenborden met een split-key lay-out en verhoogd het typen oppervlak om te helpen bestrijden handvermoeidheid en om te helpen bij het voorkomen van carpel tunnelsyndroom. Het ontwerp van de ergonomische toetsenborden maakt touch-typing zowel eenvoudiger en comfortabeler bij het invoeren van een heleboel gegevens of werken met een tekstverwerker. Als u alleen in Windows werkt, is met behulp van een Belkin ergonomisch toetsenbord zo eenvoudig aan te sluiten in een lege USB-poort en start uw computer opnieuw. Echter om het toetsenbord gebruikt in DOS, door bepaalde instellingen van de computer om te verzekeren van de compatibiliteit te wijzigen.

Toezien op de verenigbaarheid

Als u een DOS-spel of een andere toepassing, moet u controleren dat het programma compatibel met Windows is met behulp van het hulpprogramma 'Oplossen van problemen met compatibiliteit'. Als het toetsenbord niet in een DOS programma werkt, kunt u het probleem in veel gevallen corrigeren door het veranderen van de applicatie-instellingen, zodat Windows zich gedraagt als eerdere versies van het besturingssysteem. Met de rechtermuisknop op het pictogram van de toepassing voor het DOS-programma waarin het toetsenbord niet werken en klik op 'Problemen met compatibiliteit.' Laat Windows probeert om instellingen te kiezen voor het DOS-programma automatisch; en vervolgens probeert u het toetsenbord gebruiken in het programma. Het is wellicht moet herstarten naar de PC voordat het toetsenbord in de DOS-spel of programma werkt.

Instellen van de BIOS

Standaard veel computers niet inschakelen of macht op USB-poorten op het moederbord totdat Windows stuurprogramma's worden geladen en ingeschakeld. De meeste computers bevatten echter ook een optie in het BIOS, of Basic Input/Output System, waarmee u de USB-poorten inschakelen en gebruiken van USB-apparaten, zodra de computer wordt opgestart. Als u wilt inschakelen USB-ondersteuning tijdens het opstarten, login op de BIOS en "USB Boot Devices" of "Legacy USB Support" in de "Advanced"-sectie van het menu van de BIOS-instellingen inschakelen. Om toegang tot de BIOS menu, drukt u op de "F1", zie "F2" of "Delete" toets zodra de computer wordt opgestart en u het scherm van het logo. Als een van deze sleutels niet werkt, zoekt u naar een bericht op het scherm, waarin de toets die u drukken moet voor toegang tot het BIOS.

Vermijd voorpaneel USB-poorten

Bij het uitvoeren van de DOS-toepassingen of games die probeert te gebruiken bronnen buiten de venster shell-omgeving, is Windows niet kunnen regelen van energiebeheer voor de USB-poorten in de toepassing. Op veel pc's, de spanning op het voorpaneel USB-poorten is niet zo stabiel als en varieert aanzienlijk meer dan de spanning aan de poorten op de achterkant van de computer wordt geleverd. Daarom sluit uw Belkin USB-toetsenbord aan de USB poorten aan achterzijde om betere compatibiliteit niet alleen in DOS-toepassingen, maar in alle Windows-programma's.

Corrigeren van Windows USB-problemen

Als je hebt gecontroleerd uw Windows-compatibiliteit, USB BIOS instellingen ingeschakeld, uw Belkin toetsenbord aangesloten een achter het toetsenbord werkt nog steeds niet in uw toepassing van DOS, opnieuw installeren het hostapparaat adapter USB in Windows. Om dit te doen, Ontkoppel alle USB-apparaten met uitzondering van uw toetsenbord en muis en klik vervolgens op 'Configuratiescherm' in het menu Start van Windows. Klik op Apparaatbeheer en markeer vervolgens een van de vermeldingen van de "USB-basishub" onder de rubriek Universal Serial Bus-Controllers. Met de rechtermuisknop op de vermelding en klik op "Verwijderen". Doe hetzelfde voor alle USB-basishub om ze te verwijderen uit Apparaatbeheer. Uw toetsenbord kan niet werkzaamheden ter helemaal nadat u klaar bent met het verwijderen van de USB-basishub posten; in dat geval drukt u op de "Windows" sleutel "-toets pijl-rechts" en "Enter" om te herstarten naar de computer. De USB-basishub apparaten worden opnieuw door Windows geïnstalleerd wanneer het opnieuw wordt opgestart.