Backlight LCD problemen

Problemen met een schemerige of donkere LCD meestal betekent dat je een probleem met de omvormer van bestuur in plaats van de rug-licht lamp. Als u een probleem met de omvormer hebt, kunt u waarschijnlijk oplossen het probleem zelf.

Omvormer

De omvormer is in feite gewoon het netsnoer voor de LCD back-light. De meeste problemen, zoals een dim LCD-scherm of een vaag beeld, zijn te wijten aan een defecte omvormer, volgens de Dailey internationale uitgevers.

Overwegingen

Een probleem met de LCD-achtergrondverlichting kan betekenen, u hebt een defect of LCD lamp, genaamd CCFL uitgebrand. LCD back-light lamp problemen zijn veel ernstiger dan de omvormer en moeilijk zelfs voor opgeleide professionals te lossen, volgens de website van Laptop Reparatie helpen.

Tip

Video-uitgang van de computer op een extern beeldscherm voor het diagnosticeren van uw LCD back-light probleem testen. Als de computer video op een externe monitor prima output kan, weet je dat je hebt zeker een probleem met de verbinding van een videokabel of de LCD-lamp.