Avast voor Mac niet worden verwijderd

Avast is een antivirus programma ontwikkeld door ALWIL software, onderhoud van 100 miljoen computergebruikers wereldwijd met hun bekroonde programma. Installatie van het programma is uitzonderlijk eenvoudig, hoewel verwijderen kan beetje lastig. In tegenstelling tot de werkende systemen van Vensters komt Mac OS X niet met een basisprogramma verwijderen. Dit betekent niet dat het verwijderen niet mogelijk is; het betekent gewoon dat het gebeurt anders. Met de juiste instructies, echter is verwijderen een hardnekkig programma zoals Avast eigenlijk simpel. Met een paar klikken van de muis, zult u met succes verwijderen van het programma in minuten.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de "Avast" gevonden in het dashboard op de bodem van het scherm.

2

Klik op het tabblad van de "Avast" vinden op de linker bovenhoek van het scherm, en klik op "Voorkeuren..." tot "Avast" programma-instellingen en voorkeuren.

3

Klik op het selectievakje naast "Start bij het opstarten als een permanente toepassing" aan uncheck de doos.

4

Klik op de knop "Quit & verwijderen persistentie" op het pop-up venster dat automatisch wordt geopend, die is getiteld "Persistence modus af."

5

Klik op het tabblad van de "Avast" vinden op de linker bovenhoek van het scherm. Kies de optie "Stoppen met Avast".

6

Klik op de "Finder" pictogram gevonden in het dashboard en klik op "Programma's." Zoek het pictogram van de toepassing van de "Avast" en sleep in de "Prullenbak" die is gevonden op het bodemrecht van het scherm in het dashboard.

7

Klik met de rechtermuisknop op de "Prullenbak" en selecteer "Empty Trash." Klik op de knop "Empty Trash" wanneer u wordt gevraagd de actie te bevestigen.