AUD-bestanden converteren naar MP3-bestanden

Audio-bestanden een manier waarop die je wilt door deze te converteren naar MP3-bestanden afspelen. Als een algemeen erkend formaat, bekend om haar hoge kwaliteit audio compressie, wordt de MPEG-3 (Moving Picture Experts Group Layer-3 Audio) ook erkend voor het gebruik van minimale computer harde schijfruimte per bestand.

Instructies

1

Rechtsklik op het audio-bestand en selecteer "Convert Audio Format."

2AUD-bestanden converteren naar MP3-bestanden


Selecteer de "MP3" in de outputformaat drop-down lijst. Selecteer eventuele andere gewenste opties en klik op "Next."

3AUD-bestanden converteren naar MP3-bestanden


Druk op "Start Conversion".

4AUD-bestanden converteren naar MP3-bestanden


Klik op "OK" op de prompt conversie voltooid.

Tips & waarschuwingen

  • Als u het moeilijk vinden om het bestand dat u zojuist hebt geconverteerd, zoekt u met behulp van de "Zoekassistent" toegankelijk vanuit het menu Start. Voer de wildcard "*. MP3 "in het vak"Bestandsnaam"en klik op de pijl-omlaag naast"Wanneer is het bewerkt"en selecteer"Geef datums"optie en klik op de datum van vandaag (als het niet reeds is ingevuld het"From"en"To"datum velden.) en klik vervolgens op 'Zoeken'. Wanneer dit wordt geconstateerd, dubbelklik op het bestand om het te spelen.
  • Uw audio-bestand met succes kan converteren, maar kon ontvangt u nog steeds een waarschuwing in het gedeelte Details. Als dit het geval is, ziet u "Voltooid met waarschuwingen" in het veld Status. Klik op de "Details"-knop en controleer het logboek. Kan er geen behoefte voor bezorgdheid omdat niet elk stukje van de metagegevens zijn omgezet; de geluidskwaliteit kan echter nog steeds hoog blijven. Speel het geconverteerde bestand om ervoor te zorgen dat er niet een merkbaar verschil in de audio-uitgang.