ASUS P5B Deluxe specificaties

De ASUS P5B Deluxe is een LGA775 socket moederbord compatibel met een verscheidenheid van Intel-processors en oorspronkelijk uitgebracht in 2006. Gebaseerd op de Intel P965 en ICH8R chipsets, was het een van de meer geavanceerde en krachtige moederborden op de markt ten tijde van de lancering. Het volgt de standaard ATX moederbord form factor en maatregelen 12 inch door 9,6 inch. Drivers en downloads voor de Raad van bestuur kunnen worden gevonden op de website van ASUS.

Basis specificaties

Het bestuur gebruikt een 775 CPU socket, waardoor het compatibel is met een verscheidenheid van Intel-processors met inbegrip van Core 2 Extreme, Core 2 Duo, Pentium Extreme, Pentium D, Pentium 4 en Celeron D CPUs. Er zijn vier geheugensleuven module en de Raad van bestuur kan tot 8 GB van DDR2 RAM te nemen tot een snelheid van 800 MHz. De andere uitbreidingssleuven op het bord zijn twee PCI Express x 16-sleuven, één PCI Express x 1-sleuf en drie standaard PCI-sleuven. Er zijn twee Gigabit LAN controllers aan boord, evenals zes seriële ATA-sockets (voor nieuwere harde schijven) en een parallelle ATA aansluiting (voor het aansluiten van maximaal twee oudere harde schijven of optische schijven). De Raad van bestuur biedt ingebouwde 8-kanaals high-definition audio, maar er zijn geen geïntegreerde grafische mogelijkheden.

Havens en macht

Poorten aan de achterkant van de Raad van Bestuur beschikbaar omvatten een PS/2-toetsenbordpoort, één PS/2 muis-poort, een seriële poort, een externe SATA-poort, een S/PDIF Out-aansluiting, een IEEE 1394a (FireWire) twee LAN (RJ45)-poorten, poort en vier USB 2.0-aansluitingen voor randapparatuur en externe schijven. De P5B Deluxe kan worden aangedreven door een ATX 1.4 PSU (20-prikbord aansluiting) met ten minste 30A + capaciteit op de 12V-lijn of een ATX 2.0 PSU (24-prikbord aansluiting).

ASUS functies

Onder de aangepaste ASUS-branded kenmerken van de P5B Deluxe zijn AI Gear (het aanbieden van profielen voor CPU prestaties vs stroomverbruik), AI Nap (geavanceerde slaapstand en slaap zedig), een ventilatorloze ontwerp van Stack Cool 2 (voor verbeterde natuurlijke koeling) en een 8 fase macht ontwerp systeem dat bedoeld is voor energieverbruik, lagere temperaturen en verhogen de levensduur van de onderdelen op het moederbord. Er is ook een EZ-Flash functie die ondersteuning biedt voor BIOS laden en terugzetten vanaf een USB-drive.

Andere Details

De Raad van Bestuur ondersteunt ATI/AMD CrossFire set ups (twee grafische kaarten parallel gebruikt), die wordt aangevuld door ASUS eigen ingebouwde CGI technologie ter verbetering van de grafische prestaties. Het komt met een selectie van tools systeem overklokken makkelijker en sneller, met inbegrip van AI NOS (Non-delay overklokken systeem) en de precisie Tweaker-utility te maken. RAID-modi 0, 1, 5 en 10 worden ondersteund voor interne harde schijf configuraties.