ASUS Eee PC-toetsenbord oplossenOf u uw Asus Eee PC voor huis, school of op het Bureau gebruikt, is het toetsenbord een integraal onderdeel van de afbeelding. Een enkele steken of niet-reagerende sleutel kan de gehele computer onbruikbaar maken, zodat wanneer u eerst een probleem met het toetsenbord detecteren u wilt zoeken en het probleem meteen oplossen. Het negeren van een probleem met een of twee toetsen kan leiden tot grotere problemen langs de lijn, als het dezelfde dingen die leiden één tot of twee sleutels te houden kunnen zich uitbreiden naar de aangrenzende toetsen als goed.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Eee PC, en open een tekst-editor zoals Wordpad of Kladblok, of een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. Test van elk van de sleutels en maak een lijst van degenen die steken is of niet reageert.

2

Uw Eee PC afsluiten en verwijderen van het toetsenbord. Schud het toetsenbord krachtig los van eventuele geaccumuleerde stof en puin, draai het toetsenbord ondersteboven zodat het verdwijnen dan.

3

Spray het hele klavier met een blikje van samengeperste lucht. Houd de kan ongeveer 12 duim weg van het toetsenbord en onder een hoek van 45 graden aan de toetsen. Elk probleem sleutel geven een extra spray van samengeperste lucht.

4

Het toetsenbord ondersteboven en schud om te verwijderen van alle vuil en voedsel deeltjes door de samengeperste lucht losgemaakt. Opnieuw koppelen van het toetsenbord op de computer en start de computer opnieuw op.

5

Test de sleutels opnieuw en maak een lijst van degenen die nog steeds niet werken. De computer afsluiten en verwijderen van het toetsenbord.

6

Voeg een kleine platte schroevendraaier onder de sleutel van elk probleem en gebruik van een paar pincet te verwijderen van alle vuil of voedsel deeltjes onder de sleutel. Herhaal het proces met elk van de sleutels van het probleem en het toetsenbord opnieuw testen.