ASUS A8N32SLI Deluxe opstartproblemen

De harde schijf, voeding, processor, RAM en videokaart kunnen alle invloed hebben op de prestaties van de computer en bepalen of uw ASUS A8N32-SLI Deluxe laarzen. Het moederbord wordt geleverd met een ingebouwde diagnostische software, de power on self test, die u informeert indien een fout wordt ontdekt, maar de software is niet uitgebreid en adres niet alle mogelijke problemen die kunnen voorkomen dat de A8N32-SLI opstarten. De meeste problemen bij het opstarten niet aangepakt door POST betrekking hebben op de installatie van de hardware.

SATA/IDE

De ASUS A8N32-SLI Deluxe biedt vier sockets voor seriële geavanceerde technologie bijlage apparaten en twee sockets voor geïntegreerde elektronica stationapparaten. De belangrijkste IDE-apparaat moet worden aangesloten op de ingang van de PRI_IDE, gevonden aan de rand van het moederbord; de belangrijkste SATA-apparaat aansluit op de SATA1-aansluiting. Bevestigen dat de data kabels en stroomsnoeren beide goed op de harde schijf aangesloten zijn; Als de verbindingen losse zijn, zal de A8N32-SLI Deluxe om het besturingssysteem op te starten te mislukken.

PSU

De A8N32-SLI ontvangt haar macht door middel van de 24-pins stopcontact, gelegen naast de SEC_IDE-- of secundaire IDE-- en plomp sockets. Als de 24-pins aansluiting is niet op deze ingang aangesloten, het moederbord zal niet zitten kundig voor zenden van elektrische lading aan de onboard componenten en de PC zal niet schoen. De 24-pins aansluiting, is echter niet genoeg om te zorgen voor voldoende vermogen om alle onderdelen op het moederbord; bepaalde componenten, zoals de grafische kaart- en processor, krijgt niet genoeg kracht tenzij extra aansluitingen zijn aangesloten. Steek de connector van de vier-pins macht in de ATX12V contactdoos, gelegen tegenover de processor, voor de stroomvoorziening naar de CPU. Steek de vier-pins Molex power connector in de EZ_PLUG-aansluiting voor de extra stroomvoorziening op de grafische kaart.

RAM

Zodra de computer bevestigt dat alle van de centrale hardwareonderdelen zijn geïnstalleerd, de computer geladen in het RAM-geheugen de vereiste gegevens voor schoen naar de OS. Als de hoeveelheid RAM ontbreekt of is niet correct geïnstalleerd is, de computer de nodige databasevoorzieningen wordt niet geladen gegevens in het RAM-geheugen en de PC zal niet op te starten. De ASUS A8N32-SLI Deluxe beschikt over vier geheugensleuven: de eerste module moet worden geïnstalleerd om de sleuf van de eerste de tweede naar de tweede slot, enzovoort. Als het RAM-geheugen correct is geïnstalleerd, de koper contacten aan de rand van de module niet zichtbaar en de tabbladen aan beide zijden van de RAM wordt gecentreerd in de gaten op de module. Als de koper contacten zichtbaar zijn, of de tabbladen niet in de juiste positie, zou de module of modules niet kunnen maken goede contact met het moederbord.

Verzenden

Wanneer de computer verhoogt, de ASUS A8N32-SLI Deluxe voert een power-on self test om te controleren elke centrale component aangesloten op het moederbord. Als de POST bevestigt dat de onderdelen zijn allemaal werken, de computer wordt opgestart als normaal; anders, de PC stopt het initialiserende proces en de computer stoot een geluidscode. Het nummer of reeks pieptonen is afhankelijk van het probleem. Één pieptoon, bijvoorbeeld, geeft een probleem met het RAM-geheugen; acht piept wijst op een probleem met de grafische kaart. De American Megatrends of AMI, website bevat een lijst van pieptoon codes die kunt u tegenkomen bij het opstarten van de PC.