Astro MixAmp vs. Stereo-ontvanger

MixAmp is een lijn van digitale audio-ontvangers door Astro ontwikkeld voor gebruik met video game consoles als de PlayStation 3 en Xbox 360. Stereo-ontvangers werden aanvankelijk ontwikkeld om te ontvangen van radiosignalen en vervolgens hebben gevonden gebruik Platenspelers, tapedecks, CD-spelers en home theater-systemen gekoppeld. Wanneer goed uitgerust, kunnen stereo-ontvangers ook werken met video-game consoles.

Geluid

De MixAmp biedt Dolby Digital-decodering, die in wezen neemt de surround-sound audio-informatie doorgegeven door compatibele video-game consoles en vertaalt dit in een virtuele onderlinge aanpassing van de ware Dolby Digital 7.1 surroundgeluid. Dit geluid is dan gehoord op koptelefoon running out of de hoofdtelefoon en de audio-uitgang stekkerbussen van de MixAmp. Als u ervoor kiest om een paar luidsprekers hechten aan de audio-uitgang, u zult alleen stereo geluid horen, in plaats van surround-geluid, als gevolg van het verlies van virtuele driedimensionaliteit mogelijk gemaakt door de koptelefoon. Een goed uitgeruste traditionele stereo-ontvanger, aan de andere kant, kan worden ingesteld voor de uitvoer van echte 7.1 surroundgeluid wanneer gematched met de nodige luidsprekers.

Typen

Astro verkoopt twee verschillende versies van de MixAmp: de MixAmp-Pro en de MixAmp 5.8. Beide units ondersteunt 7.1 Dolby en Dolby Headphone surround-geluid. Beide zijn 3,5-millimeter hoofdtelefoon audio-aansluitingen en 2.5-millimeter Xbox Live stem communicator aansluitingen hebben. Tientallen fabrikanten verkopen stereo-ontvangers. Specificaties verschillen van fabrikant tot fabrikant, maar meest sport kwart-inch hoofdtelefoonaansluiting, waardoor ze onverenigbaar zijn met de meeste video gaming headsets tenzij u een adapter aanschaffen.

Transmissie

Stereo-ontvangers en de MixAmp Pro vertrouwen op bekabelde hoofdtelefoon aansluitingen. De MixAmp 5.8, aan de andere kant, maakt gebruik van de 5.8 GHz draadloze radio spectrum, vergelijkbaar met veel nieuwere draadloze telefoons. De MixAmp 5.8 bestaat uit twee eenheden: een transmissie-module en een ontvanger. De transmissie module neemt het audio signaal van uw gameconsole en zendt het aan de ontvangersmodule. U sluit een standaard bedrade headset op de ontvangersmodule, effectief draaien uw bedrade headset in een draadloze eenheid. De MixAmp 5.8 ondersteunt maximaal vier gelijktijdige hoofdtelefoon verbindingen.

Voedingen

De MixAmp Pro kan worden aangedreven door USB bus power of vier AA-batterijen. De MixAmp 5.8 gebruikt een AC-adapter voor de zender, terwijl de draadloze ontvanger op drie AAA-batterijen of USB bus power loopt. Traditionele stereo-ontvangers verbinden met standaard elektrische aansluitingen.