APE-bestanden converteren naar WAV

Hebt u sommige Monkey Audio APE-bestanden die u wilt herstellen naar de volledige grootte audiobestanden kunt u uw APE-bestanden converteren naar WAV-bestanden. Door uw APE-bestanden te converteren naar WAV bestanden zal u nog steeds dezelfde audio kwaliteit behouden. Als u wilt uw APE-bestanden converteren naar WAV-bestanden moet u een audio converter programma dat beide bestandstypen ondersteunt. De rivier afgelopen Audio Converter is APE naar WAV audio converter die is populair in het Downloadcentrum van CNET.

Instructies

1

Bezoek de CNET Download Center te downloaden en installeren van de rivier afgelopen Audio Converter op uw computer. U kunt downloaden en uitproberen van de rivier verleden Audio Converter, maar als u besluit dat u wilt behouden het verleden de proefperiode zal u moet betalen. 2009 prijs: $29.95.

2

De APE-bestanden toevoegen. Klik op "Bestanden toevoegen" Schakel de APE-bestanden die u wilt converteren.

3

Selecteer het uitvoertype. Klik op de pijl door 'Format', en gebruik de vervolgkeuzelijst die verschijnt "WAV" als het uitvoertype bestand selecteren.

4

Selecteer de locatie van de uitvoer. Klik op de pijl door "Output Directory", en klik op de "Browse" knop die wordt weergegeven om te selecteren van het opslaan de locatie voor de nieuwe WAV-bestanden op uw computer.

5

De bestanden converteren. Klik op de "Convert" knop om de APE-bestanden converteren naar WAV bestanden. Wanneer de pop-up verschijnt u te laten weten dat de conversie voltooid is, klikt u op "OK", en u kunt de nieuwe WAV-bestanden.