Anonieme Proxy Server risico 's

Anonieme Proxy Server risico 's


Het Internet is een plek waar anonimiteit een geleidelijk populaire concept voor een toenemend aantal mensen wordt. Voor veel mensen is de oplossing toevlucht nemen tot het gebruik van een anonieme proxy-server. Met behulp van een anonieme proxy in wezen betekent dat de computergebruiker van een verbinden met een andere computer in een netwerk en dan surfen op het Internet via de internetverbinding van de computer van het netwerk. Dit netwerk kan bestaan uit een lokale netwerk of het kan het Internet zelf. Dit betekent dat een computer die zich bevindt in de VS op het Internet anoniem via een computer in Canada, of een verscheidenheid van online locaties surfen kan wanneer er een proxyserver beschikbaar is. De tussenliggende computer (de anonieme proxy-server) vervolgens verborgen in wezen van de oorspronkelijke computer identiteit van de Internet-servers die een computergebruiker via de proxyserver opent.

Wachtwoordbeveiliging

Een van de belangrijkste risico's van het gebruik van een anonieme proxy-server is de wachtwoordbeveiliging van uw. Het is zeer belangrijk om niet een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord in een web-pagina tijdens het browsen het Internet via een anonieme proxy-server, tenzij u absoluut zeker weet van de integriteit van de persoon of organisatie waarop de server wordt uitgevoerd. Dergelijke gegevens kunnen worden niet gecodeerd en zou zichtbaar op een anonieme proxy-server als gegevens doorgeven via een dergelijke server wordt bewaakt of opgenomen. Het is aanbevolen om met een gerenommeerde anonieme proxy-service voor betere verzekering van wachtwoordbeveiliging, in plaats van surfen op het Internet door middel van anonieme proxy-servers staan anoniem online aanmelden.

Browsen persoonsgegevens

Een ander mogelijk risico van het gebruik van een anonieme proxy-server is uw persoonlijke doorbladeren gegevens beschikbaar zijn voor de persoon of organisatie die verantwoordelijk is voor de handhaving van een dergelijke server. Een van de primaire redenen waarom mensen gebruik die een anonieme proxy-server is surfen van websites zonder dat wordt gecontroleerd. Hoewel het concept van online anonimiteit voor het browsen kan goed wanneer goed uitgevoerd, kan het vrij onverstandig wanneer verkeerd gedaan. Het is mogelijk dat een vrije anonieme proxy-server kan worden uitgevoerd door een persoon of organisatie voor het werkelijke doel van het verzamelen van gegevens over de gebruikers van de proxy webpagina's zoekt.

Anonieme Proxy beleid

Met behulp van een anonieme proxy-server met het oog op het behoud van privacy tijdens het surfen online is alleen als privé als de proxyserver voorlichtingsbeleid. Moet een persoon of organisatie draait een anonieme proxy-server bieden onmiddellijk tot het doorbladeren geschiedenis van één van haar gebruikers wanneer gevraagd door een andere persoon of organisatie, dan een dergelijke server zou niet een zeer effectieve manier van het behoud van online privacy. Het is zeer belangrijk om te weten wat het juridisch beleid van een organisatie over gebruikersgegevens eigenlijk is. Een grondige juridisch gedocumenteerde informatiebeleid kan zijn een veel betrouwbaardere methode voor het garanderen van privacy op een anonieme proxy-server.