Anderson openslaand venster Window installatie

Een openslaand venster window wordt gekenmerkt door ceinturen die naar buiten open vanaf de kant en worden geëxploiteerd door een hand zwengel versnelling mechanisme. Andersen openslaand venster ramen zijn kwalitatief hoogwaardige, fabriek geassembleerde eenheden gebouwd voor blijvende precisie functionaliteit en gemak van installatie. Andersen Albanese zijn verkrijgbaar in alle standaard maten, en de basisinstallatie methode geldt voor alle Andersen openslaand venster modellen.

Instructies

1

Staan de Andersen openslaand venster window eenheid tegen een muur. Verwijder de scheepvaart blokken en hoek beschermers van het frame van het venster.

2

6-inch flex-wrap vinyl knippert rond de omtrek van het venster volgens standaardprocedures en specificaties van de fabrikant installeren. Snij het knipperen op lengte met behulp van een utility mes en overlappen de knipperende naden te verzekeren van de bescherming van de goede afwatering voor het venster.

3

Positie schuine vensterbank shims in het venster openen de vensterbank aan elke kant en op het punt van elke verticale sash-frame van de openslaand venster voor steun. Bijvoorbeeld, bij een dubbel-openslaand venster window, plaatst u een vensterbank shim onder elk buiten verticale frame sectie en op de middelste portierstijl waar de twee ceinturen sluiten.

4

Invoegen de openslaand venster window-eenheid in de ruwe openen en plaatst u de onderkant van het frame op de vensterbank shims geplaatst in stap 3. Verschuiven het raamkozijn zoals moest het horizontaal centreren in de opening, met behulp van een pry bar.

5

Houd het venster stevig uit de binnenkant, en hebben een helper veilig de onderste twee uiteinden van de openslaand venster window onderste flens spijkeren met 8d-nagels.

6

Stel een framing-plein in beide lagere hoek van het venster frame aan de binnenkant te controleren van het frame. Aanpassen van het frame vierkant, met behulp van een pry-bar in de hogere juiste hoek, indien nodig, en hebben uw helper veilig van de twee uiteinden van de openslaand venster window top spijkeren flens met 8d-nagels. Het raamkozijn is nu beveiligd plein in het venster openen.

7

Blijven de beveiliging van het venster omtrek flenzen nagels met een nagel 8d in elk gat van de flens, totdat het spijkeren voltooid is.

8

6-inch flex-wrap vinyl knippert rond de omtrek van het venster flenzen weer verzegeling vormt, spijkeren toepassing volgens de specificaties van de fabrikant.

9

Toepassing van een continu kraal van spray schuim isolatie of siliconen breeuwwerk rond de kloof tussen het raamkozijn en de verwoording van de muur.

Tips & waarschuwingen

  • De installatie van een Andersen openslaand venster window vereist twee personen, één voor het uitvoeren van de interieur aanpassingen en één om te doen de buitenkant spijkeren om de eenheid.