ALT-afdrukken een scherm

Nemen van een screenshot van een venster dat is geopend op uw bureaublad is een handige functie voor het opslaan of afdrukken van actieve schermen. Volgt tonen u hoe te slaan een screenshot en stuur het naar de printer met behulp van de "Print Screen" optie in Windows.

Instructies

1

Maximaliseer het venster. Kleinere afbeeldingen afgedrukt slecht. Een grotere foto te drukken zal gemakkelijker om details te bekijken.

2

De "Alt" knop ingedrukt, druk op de toets "Prnt Scrn" aan de bovenkant van uw toetsenbord. Deze stap bespaart de afbeelding van het geselecteerde venster naar het Windows Klembord. Druk gewoon op "Prnt-Scrn" bespaart het imago van het hele scherm.

3

Klik op de Windows "Start" knop, selecteer "Programma's", en kies 'Microsoft Office'. Klik in het menu op 'Microsoft Word'. Een nieuw document wordt geopend voor u.

4

Plak de afbeelding in het Word-document door te drukken op de "Ctrl"-knop en de "V"-toets op uw toetsenbord tegelijkertijd.

5

Klik op het menu "Bestand" boven in het Microsoft Word-venster en selecteer "Afdrukken". Dit zal het afdrukken van de afbeelding.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het Word-document om op te slaan van de screenshot voor toekomstig gebruik opslaan.