Alle Norton Antivirus bestanden verwijderen vanaf een harde schijf

Alle Norton Antivirus bestanden verwijderen vanaf een harde schijf


Norton Antivirus is een product van Symantec Corporation. Norton Antivirus biedt on-demand en real-time bescherming tegen virussen, spyware en malware. Het verwijderen van Norton Antivirus wordt gewoonlijk gedaan met het Configuratiescherm van Microsoft Windows. In gevallen waar het verwijderen niet lukt of de Norton-antivirusprogramma is beschadigd, is het noodzakelijk op een removal tool volledig verwijderen Norton Antivirus uit een harde schijf te gebruiken. Het verwijderingshulpprogramma kostenloos wordt verstrekt door Symantec en is beschikbaar op hun website. Houd er rekening mee dat het Norton-verwijderingsprogramma alle Norton-producten van een systeem verwijdert.

Instructies

1

Navigeer naar de pagina van de Norton Removal Tool van de Symantec-website (zie bronnen). Klik op de link die de versie van Norton Antivirus die u wenst vertegenwoordigt te verwijderen.

2

Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina. Klik op de oranje downloadknop.

3

Laat de Norton Removal Tool te downloaden naar uw computer. Maak een notitie van de downloadlocatie.

4

Navigeer naar de downloadlocatie. Dubbelklik op het pictogram van Norton Removal Tool.

5

Volg de onscreen instructies om te beginnen met de scan. Laat de scan om volledig af en verwijder alle Norton-bestanden van de vaste schijf. Het scannen en verwijderen zal enige tijd duren. Sluit de removal tool.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat de productcode zoeken voor Norton Antivirus voordat u deze verwijdert van een computer. De productcode nodig zal zijn om de software opnieuw installeren.
  • Bij het verwijderen van Norton Antivirus is het een goed idee om vervangende antivirus software. Niet het gebruik van antivirussoftware opent u en uw computer tot virussen, spyware en identiteitsdiefstal.
  • Het Norton-verwijderingsprogramma verwijdert alle Norton-bestanden van een harde schijf. Het gereedschap mag niet dienen als meerdere Norton-producten aanwezig zijn en slechts één moet worden verwijderd.