AJAX TabContainer stijlen

AJAX TabContainer stijlen


Wanneer u een webpagina bezoekt, zijn je interactie met een verscheidenheid van verschillende elementen. Deze elementen kunnen worden gemaakt in een aantal verschillende manieren. Ze zijn volledig gecodeerd vanaf nul, of ze deel uitmaken van een tool-set die snelle functionaliteit toevoegen aan een website wordt gebruikt. De AJAX tabblad container is een voorbeeld van een instrument dat snel geavanceerde functionaliteit, zonder veel werk van een ontwikkelaar kunt toevoegen.

AJAX Toolkit

De AJAX toolkit is een gratis download die werd ontwikkeld door Microsoft en de open-source AJAX Gemeenschap. Het is gebouwd uit het kader de ASP.net Microsoft. De download is gratis en rechtstreeks in de Microsoft Visual Studio-omgeving installeert. De toolkit is een verzameling van besturingselementen die kunnen worden aangepast door de ontwikkelaar. Deze besturingselementen kunnen variëren in complexiteit, maar de overgrote meerderheid zijn eenvoudige elementen, zoals een vervolgkeuzelijst of een kalender, die wordt toegevoegd aan de user experience en bespaart tijd voor de ontwerper.

Tabbladen

Een van de instrumenten in de AJAX toolkit is de tabbladen tool. Tabbladen is een container tool die u kunt overal neerzetten op een webpagina. Het legt een vak op het scherm met drie standaardtabbladen. De gebruiker kan selecteren een van de tabbladen, die vervolgens de inhoud die de ontwikkelaar toegevoegd aan dat bepaalde sectie zal weergeven. Dit hulpprogramma is handig als u scheiden van een kleine hoeveelheid informatie wilt, zonder een volledig verschillende webpagina ontwerpt.

Stijl

Tabbladen zijn volledig aanpasbaar. Er is geen limiet aan de grootte of het bedrag van tabbladen die u wilt opnemen. U kunt ook de look en feel van tabbladen wijzigen met behulp van CSS. CSS (trapsgewijze opmaakmodellen) is een taal van de stijl die is geïntegreerd in ASP.NET-pagina's. Met een paar eenvoudige regels code, kunt u een achtergrondafbeelding toevoegen aan de Tab container, wijzigen van de kleur van de tabbladen of wijzigen de tekststijl en kleur. Vrijwel alles wat die je kunt bedenken kan worden bereikt met de AJAX tabbladen tool, ASP.net- en CSS.

Skins

ASP.net- en AJAX ontwikkelaars vormen een grote community op het Web. Veel ontwikkelaars zijn comfortabel delen van de code achter hun werk. Als u nieuw bij CSS bent, of zijn gewoon op zoek naar inspiratie, kunt u een aantal tabblad "skins", die u gratis kunt downloaden. De huid is vooraf gecodeerde CSS die u kunt installeren en direct toepassen op uw tabblad container. Het zorgt voor de noodzaak om de tab container zelf aanpassen. Tabblad skins variëren van eenvoudige kleuropties tot rijke verlopen met unieke vormen.