AJAX Accordeon stijlen

AJAX Accordeon stijlen


Asynchronous JavaScript en XML (Ajax) verwijst naar programmering webtoepassingen die combineren pagina interactie via het Document Object Model (DOM), uitwisseling van gegevens met XML en XSLT, XHTML en CSS gebaseerd presentatie, asynchronous data retrieval met XMLHttpRequest, met behulp van JavaScript die al deze aspecten combineert. Als een soort Internet-programmering die het mogelijk maakt voor het elimineren van de zandloper functie, inhoud, gegevens en ontwerpinformatie zijn samengevoegd zodat een naadloze gebruikerservaring. Uiteindelijk, Ajax-toepassingen zijn sneller, omdat er zo weinig vertragingstijd tussen functies.

De Ajax Control Toolkit

De Ajax control toolkit, gebruikt voor het ontwikkelen van Ajax accordeon stijlen, bevat een aantal handige bedieningselementen voor ontwikkelaars. De accordeon controlefunctie biedt een methode om een grote hoeveelheid informatie binnen een kleine ruimte. Op zijn beurt, is hierdoor een webontwikkelaar voor de verrijking van de website terwijl het verstrekken van een professionele uitstraling. Voordat de Ajax accordeon plugin moest worden ofwel een Javascript deskundige of gebruik dure gereedschappen om Ajax effecten te maken.

Accordeon Navigator Container

De accordeon navigator container is ontworpen om de navigatie en de verschijning van een web of Internet formulier te verbeteren. De volgorde van de deelvensters van het kind (submenu) wordt georganiseerd en gedefinieerd zodat dat slechts één venster tegelijk wordt weergegeven. Gebruikers kunnen klikken op een knop die overeenkomt met rechtstreeks met een gewenste kind deelvenster om toegang te krijgen. Gebruikers kunnen het ook verplaatsen onder het deelvenster kind in elke volgorde op het formulier. Bijvoorbeeld, terwijl het invullen van creditcard informatie over een deelvenster, kan een gebruiker wijzigen facturering of adres informatie in het deelvenster, terwijl het vrij bewegen tussen de deelvensters kind.

Accordeon deelvenster V3 v1.0

Gebruikt in multimedia en animatie software-ontwikkeling, is de accordeon deelvenster V3 gebaseerd op de HAccordion Panel Pro V2 (horizontaal) en de VAccordion Panel Pro V2 (verticaal). De V3 gebruikt een eenvoudige XML-variabele of invoerbestand, met dynamische en vaste inhoud maten, aanpasbare tweening, directe toegang tot paneel inhoud, bijsnijden en schalen voor het deelvenster inhoud en preloaders die ingebouwd zijn.

MooTools Menu

De Mootools menu gebruikt de accordeonpaneel gestroomlijnde en visueel aantrekkelijke menu's maken. De effecten worden weergegeven wanneer gebruikers de muisaanwijzer over webkoppelingen, voordat met de accordeon plugin ontwikkeld op de submenu's te klikken. Een typische mouseover-gebeurtenis kan tekst in hoofdletters weergegeven terwijl ook het veranderen van de achtergrond afbeelding maken. Met behulp van lettertypekleuren, kunnen afbeeldingen weergegeven aan de rechterzijde veroorzaakt submenu-items te differentiëren. Loslaten van de knop kunt maken het omgekeerde effect, zodat tekst wordt opnieuw in kleine letters weergegeven.