Airport Extreme draadloze toevoegen aan een Mac Mini G4

De Apple AirPort Extreme draadloze router draait een bekabelde internetverbinding in een draadloos netwerk met een willekeurige computer kunt benaderen. Als u een G4 Mac Mini-computer met een ingebouwde AirPort-kaart hebt en u wilt een AirPort Extreme-netwerk toevoegen aan de computer de lijst met geïnstalleerde AirPort-apparaten, kunt u dit doen in een paar stappen met behulp van de AirPort-configuratieprogramma.

Instructies

1

Steek van de AirPort Extreme draadloze router AC adapter in de power poort op de achterkant van het apparaat. Sluit het andere uiteinde van de wisselstroomadapter op een stopcontact.

2

Sluit één uiteinde van de ethernetkabel aan op de Ethernet-poort op de achterkant van het AirPort Extreme Wireless router. Sluit het andere uiteinde van de ethernetkabel aan op de ethernetpoort van de uitgang op de achterzijde van uw modem voor Internet.

3

Klik op het pictogram van de "Finder" in van de computer dok, gevolgd door het pictogram van de map 'Programma's '. Klik op het mappictogram "Hulpprogramma's" en dubbelklik op het pictogram "AirPort Utility" om de toepassing te starten.

4

Klik op het AirPort Extreme station in de lijst van stations van de luchthaven in het AirPort-configuratieprogramma venster. Klik op de knop "Doorgaan".

5

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies voor het instellen van de AirPort Extreme draadloze router. Wanneer u deze procedure hebt voltooid, zal de router worden toegevoegd aan de G4 Mac Mini's lijst van geïnstalleerde AirPort-apparaten.