Agenda's maken in Powerpoint

Agenda's maken in Powerpoint


Hoewel meestal gebruikt voor het maken van presentaties voor werk of persoonlijke diapresentaties, kan Microsoft's PowerPoint worden gebruikt op andere manieren. Een groot aantal sjablonen bestaan waarmee u het programma moet gebruiken voor het maken van documenten zoals brochures en nieuwsbrieven. Gebruikers kunnen ook kalender sjablonen downloaden voor gebruiker om welke reden, zoals het plannen van een familie-activiteiten of ontwikkelen van een Honkbal competitie schema. U kunt agenda's maken in PowerPoint door een paar stappen te volgen.

Instructies

1

Een kalendersjabloon downloaden vanaf Microsoft Office.com. Klik op de koppeling "Kalenders". Selecteer het juiste jaar, bijvoorbeeld "2011 kalenders." Klik op de optie "PowerPoint 2010", of andere versie afhankelijk van welke je hebt. Selecteer het type kalender dat u wilt maken op basis van de beschikbare opties. Klik op de "Download" link.

2

Start PowerPoint. Gebruik een lege presentatie door te klikken op de Microsoft "Office" knop. Markeer de optie "New" en klik op "Presentatie." Open een bestaande presentatie die u wilt een agenda maken door te klikken op de Microsoft "Office" knop. Selecteer de optie "Open". Gebruik de pijlen op het gebied van de navigatie te vinden van de locatie van de presentatie. Markeer het bestand en klik op "Open."

3

De sjabloon agenda toegevoegd. Klik op het tabblad "Bestand" en selecteer de optie "New". Klik op de optie "Recente Templates" en zoek de kalendersjabloon die u hebt gedownload in stap 1. Klik op de "Create" knop om te laden van de kalender in PowerPoint.