Afdrukken vanuit een Notebook

Afdrukken vanuit een Notebook


Een notebook-computer, net als elk ander systeem, heeft de mogelijkheid om een document rechtstreeks vanuit een aangesloten printer afdrukt. De meeste printers nu niet langer vereist een stuurprogramma worden geïnstalleerd als u wilt afdrukken van een document, waardoor de aansluiting van de printer proces dat veel sneller. Echter, zelfs als de notebook die u uitvoert deze opstelling hoeft, alleen duurt een paar ogenblikken om documenten af te drukken vanaf uw laptop klaar.

Instructies

1

Sluit de printer aan op uw notebook-computer via de meegeleverde USB-kabel.

2

Zet de printer en de computer meldt dat het heeft gevonden een nieuwe printer. Als dit niet gebeurt, moet u de stuurprogramma's installeren vanaf de meegeleverde CD.

3

Plaats de stuurprogramma-installatie-CD in het cd-rom-station van de notebook en wacht op de installatiewizard te laden op het scherm. Accepteer de licentieovereenkomst, volg dan de aanwijzingen op het scherm volledig de stuurprogramma's installeren.

4

Open het document dat u wilt afdrukken. Zodra het wordt weergegeven op het scherm Selecteer "File" en vervolgens "Print", en de printerinstellingen op scherm verschijnen. Selecteer de aangesloten printer van de printer pull-down menu en klik op 'OK'.