Afdrukken vanuit een Laptop met een PC

Afdrukken vanuit een Laptop met een PC


Het is een gemeenschappelijke dilemma. U hebt een bestand op uw laptop hebt afgedrukt, maar de laptop niet is gekoppeld aan een printer. Hebt u een PC aangesloten op een printer, maar je hoeft niet de tijd of de middelen om het bestand uit de laptop naar PC overbrengen. Gelukkig, met de juiste stappen en een thuisnetwerk, kunt u afdrukken een bestand van een laptop met een PC. Zodra de installatie is voltooid, u zal zitten kundig voor bestanden draadloos afdrukken vanuit overal in uw huis met behulp van uw laptop.

Instructies

1

Uw printer op het netwerk delen. Klik op de "Start"-menu in Windows op uw PC en ga naar de "printers en faxapparaten sub-menu." Hier moet u de printer die u zojuist hebt geïnstalleerd en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het zoeken. In het menu dat verschijnt, klik op het delen tab. Klik op de knop 'deel deze printer'. Hieronder zal u moet kiezen een naam voor de printer die op het netwerk verschijnen zal. Deze naam mag niet dezelfde naam als andere hardware in het netwerk. Nadat u de naam hebt ingevoerd, klikt u op "Toepassen" en vervolgens op de knop "OK".

2

Krijgen op uw laptop. Controleer of dat deze is aangesloten op hetzelfde netwerk als de PC.

3

Klik op de "Start"-menu, klik de "Configuratiescherm" en vervolgens "Printers en andere Hardware." Vanuit dit menu, klik op "een printer toevoegen". De installatiewizard zal opduiken. Zodra het doet, selecteer "een netwerk printer of printer aangesloten op een andere computer."

4

Klik op "Volgende" op het volgende scherm te bladeren voor een printer. Een lijst met beschikbare printers zal opduiken. Kies de printer die u zojuist hebt toegevoegd aan het netwerk van uw PC en klik op "Volgende". De printer is nu één van de beschikbare printers die u gebruiken kunt bij het afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Iedereen die toegang tot uw netwerk heeft zal zitten kundig voor zien en gebruik van de printer. Zorg ervoor dat uw netwerk is beveiligd om ervoor te zorgen dat niemand zal zitten kundig voor uw printer zonder uw toestemming gebruiken.