Afdrukken op papierformaat A4

Afdrukken op papierformaat A4


Goedkope printers hebben gemaakt bureaublad publiceren een betaalbare realiteit voor vrijwel elke computergebruiker. Of u gebruik een inkjet of laser printer, kunt u vrijwel alles, van foto's met zakelijke facturen afdrukken. Echter, internationale standaarden voor papierformaten variƫren, en u wellicht af en toe af te drukken in de internationale A4-formaat. A4 vandaan komt een systeem met behulp van het metrieke stelsel en een hoogte-breedteverhouding, gebaseerd op de vierkantswortel van twee.

Instructies

1

Vul uw printer de papierlade met papierformaat A4. A4-papier heeft iets andere dimensies dan papier van 8,5 bij 11 inch. Duw de gidsen in de papierlade aan weerszijden van het papier totdat ze op tegen de A4-papier, die het stevig op zijn plaats.

2

Open het bestand dat u afdrukken wilt door te dubbelklikken op het pictogram van het bestand. U kan ook het openen van een word processing program, klikt u op het menu "File", selecteer "Open", selecteer het bestand dat u wilt afdrukken en klik op "Open."

3

Open het menu bestand. Klik op "Pagina-instelling." Dit opent een dialoogvenster waar u de bestandsinstellingen kan wijzigen.

4

Klik op het drop-down menu naast de woorden papierformaat en selecteer "A4" of type 8,3 inch en 11,7 inch op het gebied van de aangepaste grootte.

5

Klik op de knop "Afdrukken". Dit wordt in het dialoogvenster Afdrukken geopend. Hierdoor zal u selecteert u uw printer, voorkeursinstellingen voor afdrukken wijzigen en selecteert u welke pagina's af te drukken.

6

Klik op de knop "Preferences". Dit opent een ander dialoogvenster, waarmee u uw voorkeuren voor het afdrukken van dit bestand wijzigen.

7

Klik op de knop "Geavanceerd". Dit opent een dialoogvenster met geavanceerde afdrukopties, waaronder "Papier/uitvoer."

8

Klik op de "papierformaat" van de "Papier/uitvoer" drop-down menu en selecteer "A4."

9

Klik op de "Apply" knop en klik op de knop "Afdrukken".