Afdrukken naar een lokale Printer vanuit extern bureaubladDe functie Extern bureaublad van Windows-computers maakt het mogelijk om een breed scala van taken uit te voeren op een lokale computer van overal in de wereld. Afdrukken naar een lokale printer vanuit een extern aangesloten computer is een voorbeeld van de taken die beschikbaar zijn. De set-up proces is eenvoudig en ongecompliceerd, maar de fysieke toegang tot de lokale computer nodig is.

Instructies

1

Open het dialoogvenster "Verbinding met extern bureaublad" op de computer fysiek aangesloten op de printer (de lokale computer). In Windows XP, open het menu "Start" en klik op het menu van de "Communicatie" gelegen onder de "Accessoires" map. Kies "Verbinding met extern bureaublad." In Windows Vista/7, open het menu "Start" en klik op "Verbinding met extern bureaublad" onder de "Accessoires" map.

2

Klik op 'Opties' in het dialoogvenster.

3

Selecteer het tabblad "Lokale bronnen".

4

Klik op het selectievakje naast "Printers".

5

Klik op de knop "Verbinden" verbinding maken met de Extern bureaublad-sessie.

6

Elk afdrukbaar bestand op de externe computer openen en druk op 'Afdrukken' om het bestand naar de afdrukken wachtrij voor de lokale printer verzenden.