Adware & Spyware Tools

Adware & Spyware Tools


Een van de meest voorkomende problemen onder computergebruikers is de constante dreiging van spyware en adware. Deze soorten programma's zijn vaak gedownload naar de computer van een gebruiker zonder hun kennis. Spyware en adware kunnen vertragen een computer door het uitvoeren van niet-geautoriseerde achtergrondprocessen die persoonlijke gegevens stelen. De meeste van deze programma's zijn verborgen, maar ze kunnen worden verwijderd met behulp van specialistische gereedschappen.

Firewalls

Firewalls zijn vaak gespecialiseerde software en worden gebruikt voor het blokkeren van onbevoegde programma's uit het invoeren van uw computer. Deze programma's kunnen zo worden geconfigureerd dat deze effici├źnt werken met een computergebruiker gewoonten. Een firewall zal toestaan of weigeren netwerk transmissies of pogingen om informatie op basis van een set van regels die zijn opgegeven door de computergebruiker veilig te stellen. Firewalls kunnen blokkeren spyware en adware van uw computer te bereiken. De meeste nieuwe computers worden geleverd met een firewall, terwijl anderen moeten hebben een firewall ge├»nstalleerd afzonderlijk.

Spyware wegruiming gereedschap

Spyware programma's zijn gevaarlijk voor een gebruiker Internet security omdat ze vaak in het geheim uitgevoerd en prive-informatie aan derden doorgeven. Een van de meest voorkomende manieren om vervelende spyware verwijderen van een computer is met het gebruik van de hulpmiddelen van de verwijdering van spyware. Deze soorten programma's kunnen worden gevonden online of gekocht bij de meeste elektronicawinkels. Spyware wegruiming gereedschap gebruiken definities om te vinden van spyware die mogelijk aanwezig op de vaste schijf van een gebruiker. Gebruikers krijgen vaak de optie om ofwel quarantaine of verwijderen van de spyware. Daarnaast spyware wegruiming gereedschap vaak kom mee gebundeld van andere functies zoals een register cleaner en actieve bescherming tijdens het browsen het Internet.

Adware verwijderingshulpmiddelen

Diverse programma's en computer security bedrijven label adware als schadelijke software vanwege haar neiging voor zacht waas naar de computer van een gebruiker. Adware wordt vaak wordt geleverd met software en verzamelt informatie van een gebruiker in een poging om gerichte advertenties voor de gebruiker wanneer verbonden met het Internet. Deze toevloed van advertenties zal een computerprestaties aanzienlijk vertragen. Ter bestrijding van deze programma's, hebben verschillende bedrijven ontwikkeld adware verwijderingshulpmiddelen. Deze programma's zal aftasten van een computer register en harde schijf te vinden van adware. Zij zal dan zoeken om te vinden van de software die het kwam gebundeld met om te bepalen als dat software naar behoren wordt uitgevoerd als onderdeel van de adware verwijderd. Adware verwijderingshulpmiddelen toestaan ook vaak u om bestanden te scannen voor adware voordat ze worden geopend.

Anti-virus Software

Anti-virus software is een aantal van de meest populaire stukken van beveiligingssoftware onder de computergebruikers. Anti-virus software beschermt computers tegen tal van bedreigingen met inbegrip van adware, spyware en algemene virussen. Deze programma's komen vaak met een firewall en actieve real-time bescherming. Deze programma's hebben ook vaak de mogelijkheid om effectief zoeken alle bedreigingen die op de harde schijf van een gebruiker kunnen worden verborgen door het downloaden van de nieuwste virusdefinities op een consistente basis.