Advertenties toevoegen aan de koptekst van mijn Wordpress

WordPress kunt u uw blog het uiterlijk aanpassen aan uw eigen ontwerpdoelen en behoeften aanpassen. U kunt uw eigen thema maken of het installeren van een vooraf gemaakte thema. Zelfs met de pre-en-klare thema's, kunt u de code aanpassen aan uw voorkeuren. Veel WordPress thema's kunnen u een advertentie plaatsen in de header. Op sommige thema's is het echter niet praktisch om te doen. Als u weten wilt of u een advertentie aan de koptekst van uw WordPress toevoegen kunt, kunt u experimenteren met het ontwerp.

Instructies

1

Inloggen op uw WordPress admin controle paneel. Klik op "Weergave" en "Editor."

2

Klik op de "Header" om de "Header.php"-bestand te openen. Als u een kind-thema wordt gebruikt, moet u wellicht klikt u op het "Selecteer thema bewerken" drop-down menu en selecteer het thema van de bovenliggende tot het headerbestand.

3

Kijk voor de begincode voor je kop. Het moet zeggen ofwel "< div id ="header">" of "< h1 id ="header">."

4

Plak de HTML-code tussen de openingstag van de header en de bijbehorende eindtag na Christus.

5

Klik op "Update bestand."

6

Klik op de naam van uw site in de rechter bovenhoek van de pagina om het effect van de wijzigingen die u hebt aangebracht. Als uw advertentie niet wordt weergegeven waar u wilt, ga terug naar de header.php file en verplaatst u de HTML-code naar een andere plaats binnen de header-tag. Experimenteren totdat u de gewenste optie.

Tips & waarschuwingen

  • Als het thema dat u gebruikt de kop in een kop-tag die wraps rond de titel plaatsen, kan het niet mogelijk een advertentie plaatsen in de kop en de rest van de header correct wordt weergegeven.