Adres controle Tools

Adres controle Tools


On line adres verificatie softwareprogramma's helpen gebruikers met het controleren van e-mail en fysieke adresinformatie voor klanten, familieleden of vrienden. De meeste tools zijn gratis, terwijl sommige een vergoeding vereisen.

Verificatie van UPS XML-adres

Er is een vergoeding voor het gebruik van dit programma, maar er is een gratis trial downloaden beschikbaar. Deze tool kan gebruikers USPS (United States Postal Service) adressen opzoekt. Het systeem zoekt dat de informatie onjuist, dat het waarschuwt de gebruiker is. Hierdoor kunnen gebruikers om eventuele problemen op het punt van binnenkomst te verhelpen. De verificatie van de UPS XML (Extensible Markup Language)-adres gebruikt een PHP (HyperText Preprocessor) Function Library, die een lijst van veelgebruikte PHP functies houdt. Uitgangen van de informatie in tekstvorm, beoordeelt het en biedt dat tien wedstrijden sluiten.

E-mailadres bevestigen

Dit is een gratis tool om te controleren of e-mailadressen. Het verbindt met de e-mailserver en zoekt het om te bepalen van de geldigheid. Gebruikers moeten gewoon typt u in het e-mailadres en klik op "Controleren". Het systeem zal vervolgens de gebruiker met de e-mail informatie verstrekken.

Adres Validator voor Oracle magazijn Builder

Dit hulpprogramma vereist een vergoeding en gebruikers toestaat om te valideren en opruimen van namen en adressen, gelegen in het ETL (extract, transform en load) proces. Het maakt gebruik van een GUI (grafische gebruikersinterface), zodat mensen zonder kennis te gebruiken van programmeren. GUIs toestaan gebruikers om te manipuleren van gegevens met behulp van beelden zonder met behulp van code. Gebruikers kunnen ook het traceren van gegevens terug naar de bron. De Validator adres voor Oracle magazijn Builder zorgt ervoor dat de database is stabiel en de informatie in de database klopt. Het helpt gebruikers snit waas voort verspilde verzendkosten en is compatibel met Windows 2000, 2003, XP, NT en Vista.

Verificatie van QAS adres

Verificatie van QAS adres vergelijkt adressen tegen bekende United States Postal Service-bestanden. Als een overeenkomst wordt gevonden door het systeem, worden typefouten corrigeren en toevoegen van alle ontbrekende gedeelten. Het zal zelfs de extra vier zip codenummers toevoegen. Gebruikers kunnen maximaal tien zoekopdrachten per dag. Als gebruikers zoeken naar meer dan tien adressen wilt, is een vergoeding vereist.