Adobe Photoshop Elements 6 lay-out Tutorials

Net als zijn voorgangers---heeft zowel Photoshop Elements 1 t/m 5 en PhotoDeluxe---Adobe Photoshop Elements 6 de toegevoegde eigenschap van het toestaan van u om te doen sommige indelingen basisontwerp. Kunt u fotoboeken, wenskaarten, fotocollages, een diavoorstelling of labels voor cd's en DVD's. Het programma doorloopt u ontwerpen voor deze die verschillende project.

Basics

Hoewel er verschillende typen lay-outs die u met Elements 6 doen kunt, beginnen met een wenskaart om een gevoel voor hoe het werkt. Om te beginnen, Open (Klik op 'Bestand' dan 'Open') een digitale foto. Opslaan (Klik op 'Bestand' dan 'opslaan als') een kopie. Is het palet Bin rechts van waar de foto wordt weergegeven. Dit zal veranderen afhankelijk van wat je aan het doen zijn. Het zal zijn op bewerken terwijl u bezig bent met een foto. Wanneer u de afbeelding die u wilt en hebben aangepast en opgeslagen hebt, ga naar maken (Klik op de paarse "Create" knop in het palet Bin). Vier knoppen wordt weergegeven en onder hen, "Meer opties" (Klik op "Meer opties" "Wenskaart"). Het palet Bin zal veranderen in de wenskaart.

Thema 's

Volgende, kies een thema. Er zijn velen die u door voor verschillende gelegenheden of effecten scrollen kunt. Sommige van de keuzes omvatten vieringen, stripboeken, Baby Stuff, Cork Board en anderen. U hoeft niet te kiezen van een thema als u wilt dat een meer ingetogen look. In plaats daarvan, kies een indeling (klik elke "lay-out" en het verschijnen zal om u te tonen hoe het eruit). Nogmaals, er zijn een verscheidenheid van lay-outs van standaard landschap of portret aan gekanteld en anderen. Wanneer u hebt één zoals, ga naar gedaan (Klik op 'Gereed' aan de onderkant van de opslaglocatie van het palet). Elements 6 zal maken van de kaart voor u op de juiste maat en nemen de foto die u hebt geopend. U kunt tekst (Klik op het "Type" hulpmiddel in de zijkant van de werkbalk) als je wilt toevoegen. Flatten (Klik "Laag" dan "plat") de afbeelding voordat u deze afdrukt.

Help

Als u wilt maken van andere projecten, volgen dezelfde methoden en de aanwijzingen op het scherm instructies. U kunt ook het vertellen Me meer (Klik "Tell Me More" aan de onderkant van de opslaglocatie palet dat voor sommige indelingen verschijnt) die brengt u rechtstreeks naar de pagina Adobe Help-Viewer voor dat onderwerp. Terwijl u uw eigen wenskaarten kunt afdrukken en CD/DVD-etiketten, u kunt niet de fotoboeken afdrukken. Deze kunt u ontwerpen in elementen, maar vervolgens het programma krijgt u de mogelijkheid van het bestellen van het boek online.