Adobe Acrobat opnieuw te installeren op een Mac

Adobe Acrobat opnieuw te installeren op een Mac


Hoewel Adobe Acrobat een krachtige, multifunctionele software is, kan onjuiste installatie leiden tot ernstige problemen voor Mac-gebruikers. Acrobat opnieuw te installeren op uw Mac kunt ruimen veel besturingssysteem fouten, Maximaliseer de functionaliteit van de software en over het algemeen opruimen een heleboel bagage die neigt te verzamelen op een Mac die systeemfouten doormaakt. Acrobat kan door zich worden geïnstalleerd, zelfs als het deel van een Adobe Creative Suite uitmaakt.

Instructies

1

Maak een map op het bureaublad op te slaan van alle Acrobat documenten die u wilt opslaan die kunnen worden opgeslagen in een map in de Acrobat standaard map op uw harde schijf opslaan. Deze documenten door ze (met behulp van de muis) te slepen naar de nieuwe map verplaatsen.

2

Dubbelklik op het pictogram van de harde schijf op uw bureaublad toegang te verlenen tot de mappen van uw harde schijf. Zoek de toepassingsmap en dubbelklik om het te openen. Binnen de omslag van de toepassing, Markeer de Adobe Acrobat-map en sleept u deze naar de prullenmand of klik met de rechtermuisknop en verplaatsen naar Prullenbak. Voer een veilige "empty trash" door deze bewerking te kiezen in het Finder-menu.

3

Plaats de diskette in het CD/DVD-station van uw computer wilt installeren vanuit een Setup-diskette. Wanneer het CD-pictogram op het bureaublad verschijnt, dubbelklik op te openen van de schijfinhoud.

4

Sleep de map Adobe Acrobat van het open CD-pictogram naar de map toepassingen op uw harde schijf en laat de inhoud te kopiëren naar de nieuwe locatie. Wanneer alles wordt gekopieerd, verwijdert u de installatieschijf en dubbelklik op de nieuwe Acrobat-map te openen van de inhoud ervan.

5

Dubbel-lik het pictogram van de Acrobaat in de Adobe Acrobat-map het programma te activeren. Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies. Als u andere Adobe Creative Suite-programma's al geïnstalleerd en actief zijn, bent u klaar voor het gebruik van Acrobat. Als u nog geen eventuele andere Creative Suite-programma's, zal u worden gevraagd te typen in uw Adobe-activeringssleutel "ontgrendelen" de functies van het programma.

6

Om te installeren zonder een installatiediskette beschikt, ga naar de website van Adobe, www.adobe.com en download de Acrobat-programma op het bureaublad. Wanneer het downloaden voltooid is, ziet u een installatiepictogram. Dubbelklik op het pictogram om de inhoud van de virtuele schijf openen en de stappen 4 en 5 om de installatie te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Zorg ervoor dat uw exemplaar van Adobe Acrobat om toegang tot alle onderdelen van de ondersteuning van de Adobe-website en te worden aangemeld van updates of extra extensies registreren.
  • Zodra u de volledige versie van Adobe Acrobat hebt, moet u verwijderen elke gratis lezers die je op uw harde schijf hebben kan als u hen niet nodig en het zal vrij sommige waardevolle ruimte in beslag.
  • U kunt een alias toevoegen door het pictogram van de Acrobaat te markeren en deze naar het bureaublad te slepen of dock voor gemakkelijke, één-klik toegang.
  • Het is illegaal om het gebruik van dit programma zonder een geldige vergunning of voortbrengsel toonsoort. Deze moeten worden gekocht bij Adobe.