Acer 5641 Q6600 informatie

Hoewel Acer niet langer de M5641 Q6600 desktopcomputer vanaf oktober 2010 produceert, zal huidige eigenaren en die de computer in de toekomst zal verwerven genieten voor de hardware en functies.

Functies

De Aspire M5461 desktop computer van Acer bevat een desktop tower, sprekers en USB toetsenbord en muis. Het basismodel bevat een 320GB SATA harde schijf, 4GB geïnstalleerde RAM en een Intel Core 2 Quad Q6600 central processing unit met een 8 MB L2-Cache per processoreenheid.

Voordelen

De 64-bits-processor op de Acer Aspire M5641 Q6600 is in staat met een 64-bits besturingssysteem zoals Windows 7 en enkele varianten van Microsoft Windows Vista (Windows Vista Home Premium 64-bit komt op de computer). Het moederbord is bovendien compatibel met maximaal 4GB van geheugen, het maximale bedrag dat kan worden herkend door windows Vista of 7. Dus, de gebruiker kan het bereiken van de maximale prestaties van het besturingssysteem.

Overwegingen

Deze computer bevat sommige hardware; echter, moet de consument de begeleidende monitor apart aanschaffen. Dit is niet ongewoon met desktop computersystemen. Naast dit, zal de gebruiker niet zitten kundig voor installeren van extra RAM-geheugen in het systeem omdat het basismodel al op capaciteit is. Dus, de gebruiker zal niet zitten kundig voor verhogen van de prestaties van de computer als ze het te langzaam voor haar behoeften vindt.