Access-gegevens met behulp van een voorpagina om te bouwen van een website doorzoeken

Access-gegevens met behulp van een voorpagina om te bouwen van een website doorzoeken


Microsoft Access is een databaseoplossing voor particulieren en kleine bedrijven. Als u Frontpage gebruikt om te ontwikkelen en ontwerpen van uw website, kunt u een wizard verbinding maken met de Access-database en pull-gegevens uit de tabellen weer te geven op de webpagina. FrontPage en Microsoft Access zijn een onderdeel van de Microsoft Office-Suite. Omdat deze twee toepassingen zijn ontwikkeld door hetzelfde bedrijf, zijn ze gemakkelijk geïntegreerd samen om een dynamische website. Één gemeenschappelijke selectie uit een Access-database is gegevens trekken wanneer een gebruiker een gebruikersnaam en wachtwoord indient.

Instructies

1

Open Frontpage en laden van de pagina die u wilt opvragen van Access-gegevens. Deze pagina kan een willekeurige pagina in uw website oplossing. FrontPage kan werken met elke HTML, PHP of ASP-webpagina in uw website.

2

Klik op de "Invoegen" hoofdmenu-item aan de bovenkant van het Frontpage-venster. Selecteer in het menu Invoegen "Form." Dit voegt een formulier waar u het aan een Access-database voor vergunning zal voorleggen.

3

Met de rechtermuisknop op het formulier weergegeven op de webpagina en selecteer 'Eigenschappen'. In het eerste venster getoond, selecteer "Send to Database." Klik op de knop "Ok". Dit wordt u gevraagd met een ander dialoogvenster. Als u al verbinding hebt gemaakt van de Access-database, kies uit de lijst met het label "databaseverbinding te gebruiken." Anders, klik op de knop "Toevoegen database".

4

Selecteer de locatie van de Access-database wanneer daarom wordt gevraagd. Deze database kan worden op een webserver of op uw lokale vaste schijf. Klik op de knop "Ok" wanneer u het bestand hebt geselecteerd.

5

Voer de web-pagina die de bevestiging gegevens worden weergegeven in het tekstvak met de naam "URL van bevestigingspagina." Voer de web-pagina waar de gebruiker wordt omgeleid als er een fout of toegang is geweigerd. De URL wordt ingevoerd in het tekstvak met de naam "URL van foutpagina." Klik op de knop "Ok".

6

Sla het bestand op en open het met uw webbrowser. Test de pagina door het invoeren van de gegevens in het formulier. Als verbinding met de Access-database geslaagd is, wordt u omgeleid naar de bevestigingspagina en gegevens worden weergegeven.