Access 2007 Scripts

Access 2007 Scripts


Access 2007 scripts kunnen gebruikt worden voor het ontwerpen van op maat gemaakte databases, invoervelden weer scherm-menu's en data access-pagina voor het aansluiten van een Access 2007-database op een Intranet of het Internet. Scripts worden gemaakt met behulp van een programma van Microsoft Script Editor, die is geprogrammeerd in Visual Basic.

Functie

De Microsoft Script Editor-programma bevindt zich in het menu "Beeld" van de Access 2007-werkbalk. Het menu is een interactieve help-scherm, waarin een tutorial voor het ontwerpen van Access 2007 scripts. Een Access 2007-script kan ook worden vertaald in de HTML-taal.

Functie

Access 2007 scripts worden gebruikt voor het aanpassen van de programmering van Access-databases, pagina-indeling en het ontwerp van toepassingen voor het Internet. Een gebruiker kan willen functies toevoegen aan een Access 2007-programma, die niet door sjablonen verpakt met Access 2007 worden geleverd. Scripts toestaan dat een gebruiker overschrijden van de grenzen en beperkingen van het gebruik van sjablonen.

Deskundige inzicht

Applicatie-ontwikkelaars gebruiken de script editor maken zelfstandige database-toepassingen die op andere computers kunnen worden geïmplementeerd. Het Script Editor-programma kan worden gebruikt voor opleidingsdoeleinden om te leren hoe Access wordt gelezen en informatie en de code die is gegenereerd door de scripts programma.