Aantrekkelijke Posters maken in PowerPoint

Aantrekkelijke Posters maken in PowerPoint


Microsoft PowerPoint kunnen gebruikers presentaties maken en de gegevens eenvoudig met anderen delen. Een ding dat is minder bekend over Microsoft PowerPoint is dat het kan worden gebruikt om het maken van aantrekkelijke posters. U kunt overwegen een poster te maken in Microsoft PowerPoint als uw computervaardigheden groter dan uw tekening vaardigheden zijn.

Instructies

1

Open Microsoft PowerPoint. Klik op "Bestand" en "Pagina-instelling." Klik op 'Aangepast' uit het "Zijden formaat voor" drop-down menu. Selecteer de breedte en hoogte voor uw poster. Moet u wellicht te klein om te passen in een bepaald gebied, of u wilt worden groot, zodat die opvalt.

2

Klik op "Formaat," "Achtergrond", vervolgens "Kleur" of "Meer kleuren". Klik op de kleur die u wilt gebruiken voor de achtergrond van de poster en klik op 'Toepassen'. Overwegen wat u wilt met uw poster overbrengen. Bijvoorbeeld, als u water verkoopt, met behulp van een licht blauwe kleur wel aan herinneren mensen van schoon water. Vermijd het gebruik van een kleur dat afleidt van tekst of afbeeldingen die u wilt plaatsen op de poster.

3

Klik op "Bestand" en "Afbeelding invoegen". Zoek de afbeelding die u wilt invoegen en dubbelklik erop. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en klik op "Bestellen", klik "Naar voren" of "Heldere achteruit." U zult merken dat het beeld wordt verplaatst of achter de tekst van de poster. Dit heet gelaagdheid, en het is een eenvoudige manier om uw poster kijken aantrekkelijker maken.