Aansluiten van VNC Viewer

Kijkers, soms clients, genoemd worden de gebruiker-end van het externe bureaublad administratie en bijstand protocol bekend als VNC, of virtueel netwerk dat gegevens verwerkt. Meeste elke VNC softwaresuite komt gepaarde met eigen viewertoepassing, en hoewel elk een iets andere branding heeft, zij allen werken op bijna dezelfde manier. Zoals VNC kijkers relatief eenvoudig zijn, zo zijn hun gebruikersinterfaces. Tenzij een VNC-server een specifieke client vereist, moet u verbinding kunnen maken met een server, met elke client, zowat overal vandaan te halen.

Instructies

1

Start uw VNC viewer, of de client, vanuit uw programma's menu.

2

Voer de VNC-server IP-adres of de hostnaam naam in het vak server. Als er extra Details voor verbinding als een specifieke poort, kunt u die toevoegen aan het adres van de server na een dubbele punt.

3

Kies uw verbinding profiel of bandbreedte opties, afhankelijk van de client die u gebruikt. Sommige cliƫnten niet bieden deze opties, minimale opties bieden, of bieden een overvloed aan Details voor verbinding afhankelijk van uw Internet-verbinding en de bandbreedte beperkingen.

4

Klik op "OK" of "Connect" query voor een verbinding met uw opgegeven VNC-server. Voer je verificatie gegevens wanneer gevraagd om de verbinding te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Als u problemen bij het verbinding maken met een VNC-server ondervindt, kan je dat er achter een router met beperkende firewall of NAT-instellingen. Hebben de systeembeheerder van de VNC server forward poort 5900 op hun router zodat u een verbinding kunt maken.