Aansluiten van een laptop met een LCD-TVNotebook-computers een portable computing alternatief bieden voor grotere, logge desktop modellen. Hiermee kunt u overal werken er is voldoende ruimte, met inbegrip van uw schoot. U kunt ook uw laptop aansluiten op een groot LCD-TV. Uw laptop aansluiten op een LCD-TV zal toestaan u om uit te breiden van het bureaublad van uw computer naar een veel groter scherm, dat zal op zijn beurt kunt u werken efficiƫnter en met minder afleiding.

Instructies

1

Sluit een vier-prong S-video-kabel aan op de S-video-poort van uw laptop.

2

Steek het andere uiteinde van de S-video kabel in de gele video aansluiting op uw TV.

3

Stelt u uw TV "AV" of "Input" modus met uw afstandsbediening.

4

Druk op de toets "Fn" en "F8" op hetzelfde moment vijfmaal in snelle opeenvolging op uw laptop.

Tips & waarschuwingen

  • De desbetreffende "F" toets te typen in de laatste stap varieert per model van de computer. Het volgende is een lijst van de meest voorkomende: Acer Fn + F3, Dell Fn + F8, scherpe Fn + F5, Fn + F3 van Gateway, HP Fn + F5, Fn + F1 IBM of + F3 + F7 + F8, NEC Fn + F3, Panasonic Fn + F2, Samsung Fn + F4 of F5 of F6, Fujitsu Fn + F5, Fn + F7 Sony en Toshiba Fn + F5 of + F7.
  • Als uw laptop niet met een S-Video-poort komt, kunt u een VGA-kabel en een converter. Sluit de VGA-kabel op de blauwe VGA-poort van de laptop en steek het andere uiteinde in de PC-aan-TV converter. Dan kunt u aansluiten op de TV van de omzetter via een S-Video of RCA kabel.
  • Meer moderne laptops kunnen profiteren van high-definition alternatieven zoals HDMI kabels aangesloten op de TV. Raadpleeg de sectie bronnen voor meer informatie.