Aansluiten van een draadloze Router

Sluit een draadloze router om internettoegang naar iedere hoek van uw kantoor aan huis of bedrijf te krijgen. Het is veel handiger om verbinding maken met elke computer met behulp van deze methode in plaats van kabels opknoping overal. Met een paar eenvoudige suggesties leert u snel hoe om verbinding te maken met een draadloze router.

Instructies

1

De draadloze router uit de doos uitpakken en zich ontdoen van de extra verpakkingsmateriaal. Controleer de inhoud van het pakket van de draadloze router om ervoor te zorgen dat alles opgenomen is. Het zal ook geven u een kans om vertrouwd te raken met de draadloze router voordat u begint met het installatieproces. Op de draadloze router, zult u merken dat er verschillende verbinding openingen op de achterkant van het. Deze gebieden zijn voor het aansluiten van extra Ethernet-kabels en de adapter van de macht.

2

Installeer de meegeleverde software op uw huidige computersysteem. De draadloze router pakket omvat ook een installatie-CD met stuurprogramma's. Voordat u uw draadloze router aansluit op uw computer, moeten deze stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Plaats de CD in een beschikbaar station en volg de aanwijzingen. U zal stap voor stap door de hele installatieproces geleid.

3

Herstart uw computersysteem na het installeren van de benodigde stuurprogramma's. Zodra uw computersysteem gebruiksklaar is, moet u de draadloze router aansluiten. Sluit één uiteinde van de meegeleverde blauwe Ethernet-kabel aan op de Internet-verbinding te openen op het wireless router en het andere uiteinde in de achterkant van uw kabelmodem. Een Ethernet-kabel aan de achterkant van uw bestaande computer verbinding te maken met een van de genummerde Ethernet-verbindingen op uw draadloze router.

4

De draadloze router inschakelen door het aansluiten van de meegeleverde adapter in het dichtstbijzijnde stopcontact. Binnen een paar seconden ziet u verschillende knipperende lampjes op de voorzijde van het wireless router. Het lichte gelabelde Internet moet een solide groene kleur. Dit zal u laten weten dat het Internet via de aangesloten router met succes is verbonden. Afhankelijk van welke aangesloten Ethernet openen u uw Ethernet-kabel in, start een van de genummerde lampjes op de voorzijde van het wireless router knippert ook. Na dit proces zult u in staat om te surfen op het Internet met succes op uw computersysteem.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd uw computersysteem te herstarten na de installatie van nieuwe stuurprogramma's.