Aansluiten een Netgear WGT624

Aansluiten een Netgear WGT624


Voordat uw Netgear Super-G Wireless WGT624 configureren en implementeren van haar talrijke functies, moet u eerst een directe Internet-verbinding via de WGT624 router instellen.

Instructies

1

Identificeren en verzamelen van uw apparatuur. Aanvulling op uw router WGT624, zorgen ervoor dat u een Ethernet-kabel en een modem, en controleer of uw computer beschikt over een Ethernet-poort.

De Ethernet-poort wordt meestal weergegeven aan de zijkant of achterkant van uw computer. Het lijkt sterk op een standaard muur telefoonaansluiting, maar breder. Een Ethernet-kabel, ook wel genoemd een "RJ-45," is vergelijkbaar met een standaard telefoon-snaar, maar de uiteinden is breder.

2

Sluit de modem en router. Op de achterkant van de WGT624 vindt u een totaal van vijf poorten verdeelde in twee onderdelen--vier LAN (local area network)-poorten en de internetpoort spaced verder uit elkaar, dichtst bij de veldgenerator bevindt. Neem een Ethernet-kabel en een verbinding van de poort van Internet op de WGT624 met de Ethernet-poort aan de achterzijde van uw modem. Stand macht aan zowel de WGT624-router en de modem door hen in te stoppen. Wacht 10 seconden van de to15 voor beide toestellen om te initialiseren.

3

Verbinding maken met router en computer. Macht op uw computer. Met behulp van een van de vier LAN-poorten op de achterkant van uw WGT624 router, verbinding maken met Ethernet-poort van de computer met de tweede kabel. Afhankelijk van uw besturingssysteem moet uw computer mogelijk 15 tot 30 seconden om te herkennen van de verbinding. U kan zien informatieve pop-ballonnen en horen van geluiden die aangeeft actie plaatsvindt.

4

De interface ter sprake brengen. U hebt een internetverbinding nog niet vastgesteld, maar zullen kunt u uw web-browser, zoals Internet Explorer of Firefox, interface met uw router WGT624. Open uw webbrowser alsof u ongeveer om te navigeren naar een webpagina. Waarschijnlijk ziet u een foutbericht in het ontbreken van een connectie; negeren.

Typ in de adresbalk van uw browser, in één van de volgende IP (internetprotocol)-adressen, die overeenkomt met uw router: 192.168.0.1 of 192.168.1.1. Een moet een inlogvenster voor uw router, aanvragen van een "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord", die standaard zijn respectievelijk "Admin" en "wachtwoord" optrekken. Als een IP niet werkt probeer dan de andere. Het eerste IP dat werkt, onthouden voor toekomstig gebruik en/of bladwijzer. Klik op "Ok".

5

De wizard gebruiken. Binnen de router WGT624 is interface een "Setup Wizard" die automatisch uw router configureert om een internetverbinding via uw ISP (Internet serviceprovider) via de modem. Klik in de linkerbovenhoek, op "Setup Wizard" om naar de volgende pagina te gaan. Selecteer "Ja" als u wilt dat de router uw internetverbinding te detecteren. Als u wordt opnieuw gevraagd voor een "ja" of "Nee" reactie, selecteer "Yes" om verder te gaan.

Uw router WGT624 zal beginnen uw verbinding detecteren en wordt u gevraagd te wachten. Daarna, door uw venster moet gaan naar een pagina aangeduid als "Dynamische IP (DHCP) gedetecteerd." Klik op "Next."

De volgende pagina moet worden aangeduid met "Dynamisch IP-adres." Het aanvragen van input velden negeren en klikt u op de "Apply" knop. Vervolgens moet je een voortgangsbericht met vermelding van 'Updating instellingen. Negeren van advertenties of updates--bijvoorbeeld "Firmware"-- en druk op "Annuleren". De laatste pagina, die u moeten zien "Basisinstellingen" heet en in het midden van de pagina vindt u uw "Internet IP-adres", bevestigend hebt u een internetverbinding via de modem naar uw Internetprovider.

Tips & waarschuwingen

  • Uw modem (DSL of kabel), wellicht als niet automatisch vooraf geconfigureerde, worden ingesteld op "bridge modus" om behoren onder uw WGT624. Voor meer informatie kan u de link in "Resource" label herzien "Netgear: Bridge Mode." Bovendien, overwegen kunt u contact opnemen met uw ISP's technische ondersteuning lijn voor hulp.
  • Nadat u hebt opgebouwd uw internetverbinding via uw router, kan u extra computers door gewoon met behulp van een Ethernet-kabel en een beschikbare LAN-poort op de router aansluiten. Mogelijk wilt u ook gebruik maken van de functies van uw draadloze router. Verdere details over het aansluiten van extra computers kunnen worden opgedaan door de Netgear-website te bezoeken.
  • Tussen de stappen 3 en 4, kan je een automatische setup-optie genaamd "Smart Wizard," die visuals en/of audio gebruiken kunnen om u het verbindingsproces te doorlopen. De opeenvolgende stappen in dit artikel bieden echter een meer directe en snellere methode voor het maken van een verbinding. Om af te sluiten van de wizard, gewoon sluiten of afsluiten uit het raam. U wellicht opnieuw starten stap 4. Voor meer informatie over deze wizard alternatief kan u gebruik maken van de link in "Resource" label, "Netgear: Smart Wizard."