Aansluiten een Lexmark-Printer in een draadloos netwerk

Aansluiten een Lexmark-Printer in een draadloos netwerk


Uw Lexmark-printer verbinden met een draadloos netwerk met behulp van een draadloze afdrukserver. Een draadloze afdrukserver fungeert als een brug tussen uw USB-printer en uw draadloze router toegang te verlenen tot de Lexmark-printer aan alle leden van uw draadloze netwerk. Het gebruik van een draadloze afdrukserver elimineert de noodzaak om de printer rechtstreeks aansluiten op één computer in het netwerk

Instructies

1

Sluit de USB-kabel van uw Lexmark-printer aan op de USB-poort aan de achterkant van de draadloze afdrukserver.

2

Plug een Ethernet-kabel in de Ethernet-poort op de achterkant van de draadloze afdrukserver en sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een open poort op de netwerkrouter van uw draadloze.

3

Zet uw Lexmark-printer en op de draadloze afdrukserver door inpluggen in de AC-adapter.

4

Voert de installatiediskette die werd geleverd met uw draadloze afdrukserver op een van de computers aangesloten op uw netwerk. Volg de instructies in de draadloze afdrukserver verpakking om de installatiewizard uitvoert en de draadloze afdrukserver verbinden met het draadloze netwerk.

5

Gebruik de installatiediskette met uw draadloze afdrukserver naar het benodigde printerstuurprogramma's installeren op alle computers in uw netwerk in volgorde voor elke computer kunnen herkennen de draadloze afdrukserver en de printer van Lexmark.

Tips & waarschuwingen

  • Een Ethernet-kabel inpluggen in de draadloze afdrukserver en in de draadloze router is alleen nodig in netwerk situaties waarbij gebruikers die van een bekabelde verbinding gebruikmaken. Indien uw netwerk actief is op een volledig draadloze platform, kan deze stap worden weggelaten.