Aansluiten een Inspiron 1525 met geen Ethernet

Dell Inspiron 1525-serie van laptopcomputers zijn gericht op de markt van de midrange-niveau consument. De meeste Inspiron 1525-laptops omvatten zowel bekabelde en draadloze netwerkmogelijkheden. De bekabelde Ethernet-mogelijkheden is opgenomen als onderdeel van het moederbord, dus als de Ethernet stopt met werken op uw computer, de enige manier om het te bevestigen is ter vervanging van het moederbord. U kunt dit probleem echter omzeilen door draadloos verbinding maken met uw Inspiron 1525.

Instructies

1

Klik op het draadloze netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm door de klok. Het pictogram ziet eruit als een aantal bars met een oranje ster in het midden.

2

Klik op de naam van uw draadloze netwerk. Dit is waarschijnlijk het draadloze netwerk met het sterkste signaal, vertegenwoordigd met de meeste bars.

3

Klik op "Connect".

4

Voer de draadloze wachtwoord of een WEP-sleutel, als daarom wordt gevraagd.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw Inspiron 1525 niet met ingebouwde draadloze uitgerust wel, koop een USB draadloze adapter. Installeer de software voor de adapter, dan de adapter aansluit op een beschikbare USB-poort en volg de stappen 1 t/m 4.